Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 10:30

29.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychlá branka Táborské rezervy na body nestačila


Branky


18. M. Rezek , 30. F. Radosta , 33. J. Zavadil , 40. J. Matoušek , 41. M. Průcha , 55. L. Hromádka , 64. J. Zavadil - 12. D. Neužil (p.)
18

Všechny oči se v neděli upínaly do Jindřichova Hradce, kde Vajgar oslavoval postup do divize. Druhým nedělním duelem, ale byl zajímavý souboj týmů z popředí tabulky, mezi třeboňskou Jiskrou a rezervou Táborska.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta a to bylo vše

Zápas začaly oba týmy aktivně a fanoušci nemuseli dlouho čekat na branky. Ta první přišla už po dvanácti minutách, když se z penalty prosadil hostující snajpr Neužil. To ale bylo ke smůle hostů vše, kteří po vstřelené brance doslova vypadli ze zápasů. Třeboň má v závěru ročníku střeleckou formu a gólový příděl odstartoval vyrovnáním o šest minut později Rezek. Pak sice museli fanoušci čekat do odehrání půl hodiny hry, ale stálo to za to. Za jedenáct minut se postupně prosadil Radosta, Zavadil, kapitán Matoušek a bůra uzavřel třeboňský snajpr Průcha. Poločas snů tak skončil pro Třeboň 5-1.

Sedm branek, šest střelců

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu a po deseti minutách hry to bylo už 6-1, když se trefil šestý domácí hráč, tentokrát Leoš Hromádka. Do konce zápasu stihla Třeboň ještě jednu branku, když se jako jediný podruhé prosadil obránce Zavadil. Hosté mohli v závěru upravit výsledek utkání ze 7-1 další nařízenou penaltou. S tou si ale poradil brankář Flaška.



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Flaška [-] - M. Rezek [-] , J. Zavadil [-] (75. M. Franěk [-] ) , J. Kubata [-] (82. Š. Candra [-] ) , L. Hromádka [-] , M. Průcha [-] (79. O. Pitelka [-] ) , F. Radosta [-] (85. J. Decker [-] ) , J. Matoušek [-] , P. Tůma [-] , D. Širhal [-] , J. Schneider [-] (55. J. Vrána [-] )

FC MAS Táborsko B
K. Chotovinský [-] - D. Neužil [-] , L. Mikuláštík [-] (73. F. Kabeš [-] ) , D. Fišer [-] (61. R. Voneš [-] ) , O. Kupka [-] , M. Pánek [-] , L. Jansa [-] (81. M. Pok [-] ) , M. Ott [-] , O. Praveček [-] , J. Činčura [-] , M. Jíra [-] (46. J. Pajer [-] )

ŽK: 49. J. Matoušek , 80. J. Kubata - 44. L. Jansa , 69. O. Kupka , 85. M. Pok .
Hráči zápasu: J. Zavadil .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: LEIŠ Filip - DIMITROV Nikolaj, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Michal Rezek
Tip experta: výhra domácích

Táborsko je silný tým se silným středem, kde operuje Luboš Jansa. Tři body ale zůstanou u nás v Třeboni, které vystřelí hattrickem náš kapitán, Jan Matoušek. 3-1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Třebonští doma zvládnou zápas za tři body domů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů