3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

29.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trhové Sviny si doma poradily s Jankovem


Branky


18

Po kontroverzním duelu se Semicemi čekal na Jankov duel v Trhových Svinech, které chtěly po dvou porážkách opět naplno bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek rozhodl

Jankov poslední zápasy inkasuje už z první střely na jejich bránu. Tentokrát ale šance Gažáka v brance neskončila a tak bylo toto prokletí zlomeno. Nehledě na to se ale o minutu později odhodlal ke střele Kurali a ten už se nemýlil. Místo inkasování z první střely, tak přišlo inkasování už po dvou minutách hry. Jankov se ale postupně postavil na nohy a začal být aktivní. Jankovské šance ale mířili ke smůle hostí buď mimo tři tyče, nebo do náruče brankáře Brůhy. Když se poté neprosadil, asi v největší šanci, Řepa, přišel na druhé straně trest. Míč se dostal ve 43. minutě opět ke Kuralimu, jehož dělovka pod břevno skončila za zády brankáře Skály.

Pojistka Valuta

Spartak se ve druhém poločase zátah a zkušeně bránil svůj náskok. Jankov se snažil s utkáním něco udělat, ale marně. Hostující zmar dokonal v 76. minutě Valut, který využil dlouhého nákopu a stanovil tak konečný výsledek zápasu na 3-0. Jankov tak bude poslední dvě kola hájit tříbodový náskok nad Tatranem.

 



Ohlasy k zápasu



SK Jankov
Web SK Jankov: Boj o záchranu v krajském přeboru pokračoval pro fotbalisty Jankova zápasem v Trhových Svinech. Ještě než samotné utkání začalo, hráči hostujícího týmu speciálními tričky vyjádřili nesouhlas s korupcí ve fotbale, která se na jejich adresu snesla po předchozím utkání se Semicemi. Trenéři obou celků počítali nemalé absence svých oveček. Vítězem střetnutí byl nakonec domácí Spartak, přestože Jankovští měli dostatek příležitostí na to, aby z Trhových Svinů neodjeli s prázdnou.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - J. Kurali [-] , D. Tomek [-] , J. Borek [-] , M. Chromčák [-] , O. Šafránek [-] (86. M. Písko [-] ) , L. Gažák [-] , D. Kodras [-] , M. Valut [-] , L. Rolínek [-] (65. M. Kodras [-] ) , D. Brůha [-]

SK Jankov
J. Skála [-] - L. Kočí [-] , A. Hanzlík [-] , P. Borovka [-] , V. Jirkovský [-] (71. A. Píša [-] ) , J. Řepa [-] , D. Kočer [-] , J. Vokurka [-] , M. Votava [-] , M. Hüttner [-] , L. Fajtl [-]

Hráči zápasu: J. Kurali .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - BOČEK Petr, TOMAŇ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Michal Rezek
Tip experta: výhra domácích

Těžko říct v jakém rozpoložení po posledním zápase nastoupí Jankov. Proto zde věřím Svinům. 2-0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trhovosvinští jsou doma silní a Jankov bude bez pomoci v zádech, tím pádem i bez bodového zisku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích