Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 10:00

29.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník narazil v Semicích


Branky


38. R. Veleman , 50. F. Blažek , 58. L. Zborník , 90. L. Zborník - 61. J. Toth , 65. J. Toth , 77. D. Lafata
16

V sobotu přivítaly Semice na své půdě Olešník, který bojoval o teoretickou šanci na titul.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ůtoky do zkonsolidované obrany

Olešník ale prohrál poslední dva ze tří duelů a v Semicích došlo na problémy v sestavě, které vyústily k nastoupení nejen trenéra Chlumeckého, tak i jeho asistent Tomáš Rehoř. I tak ale Olešník měl více míč na kopačkách a domácí, zatažení v obraně, čekali na své šance. Ta přišla sice až ve 38. minutě, ale Radek Veleman s ní naložil, jako zkušený mazák a poslal Semice do vedení.

Hrdina Zborník

Branka v závěru poločasu Olešník nalomila a začátek druhého poločasu patřil jasně domácím. Nejprve se v 50. minutě trefil nádhernou ranou z dálky Blažek a o osm minut později si na rohový kop vyskočil Zborník. Semice se poté nechaly „uchlácholit“ tříbrankovým vedením a do hry se po hodině hry dostal i Olešník. V 61. minutě rozvlnil semickou síť nejprve Toth a hráč Olešníku s číslem tři navíc o čtyři minuty později snížil na rozdíl jediné branky. Hosté se hnali za vyrovnáním a to přišlo v77. minutě z hlavičky Davida Lafaty. Olešník mohl i zvítězit, šance přicházely, ale otevřená zadní vrátka využil v 90. minutě domácí Zborník, který prošel s pomocí narážeček celé hřiště a rozhodl o třech bodech pro Semice za vítězství 4-3.



Ohlasy k zápasu


FC AL-KO Semice
Marcel Nousek - trenér: Rozhodně jsme rádi, že to takhle dopadlo. Doma nám to s top týmy jde a to se potvrdilo i dnes. Olešník dokázal i za stavu 3-0 srovnat a my jsme si to nechali utéct málem. Naštěstí to ale vzal ze stopera Zborník na sebe a rozhodl. Za nás spokojenost a myslím si, že i fanoušky musel zápas bavit.

FK Olešník
FB Olešník: S vypětím všech sil již vyhlíží naši fotbalisté konec sezóny, když tentokrát v sestavě jak s trenérem tak asistentem, a lavičkou ve složení předseda klubu a hospodský dorazili do Semic. Fotbalově pak bylo celou první půli na hřišti pouze jedno mužstvo, ale deficit většího pohybu a síly v soubojích hrál do karet domácím, kteří nás v hlubokém bloku do větších šancí nepustili. No a stejně, jako minulý týden proti Oseku z ojedinělé šance, soupeř udeřil těsně před půlí. Navzdory všem okolnostem jsme se nevzdali, a to jako již po několikáté v této sezoně. V přemíře snahy jsme ale dovolili domácím ještě jeden brejk v 89. minutě a ti proměnili i svojí čtvrtou šanci v utkání. To, že jsme měli kopat jasnou penaltu deset minut před koncem, a že první žlutá karta byla domácím udělena až v 90. minutě komentovat nebudeme. Aspoň malá útěcha pro domácí po trpké zkušenosti z minulého kola. Našim hráčům každopádně nezbývá než poděkovat za velkou morální sílu, ač je otázkou, kde se v nich ještě bere. A bohužel už ani to na lepší výsledky vždy nestačí... Nezbývá než věřit, že zodpovědní lidé za olešnický oddíl během léta provedou nezbytné kroky k tomu, aby se nejenom mohlo v klubu pravidelně trénovat, ale vůbec se dalo sejít na mistrovská utkání. Případně se totiž již dlouho fotbalovými kvalitami tohoto týmu v kraji, a možná ani v kraji, kochat nebudeme.



Sestavy


FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - P. Valach [-] , L. Zborník [-] , P. Keclík [-] (46. D. Buchtele [-] ) , F. Blažek [-] , R. Veleman [-] (61. Z. Pšenička [-] ) , P. Listopad [-] , M. Pohnán [-] , J. Hrala [-] (92. M. Valach [-] ) , J. Keclík [-] , J. Řezáč [-] (61. J. Linhart [-] )

FK Olešník
P. Tomášek [-] - D. Lafata [-] , J. Kalášek [-] , P. Nohava [-] , R. Chlumecký [-] , R. Szó [-] , J. Martinec [-] , T. Řehoř [-] , M. Miklík [-] , J. Toth [-] , D. Heller [-]

ŽK: 45. M. Pohnán , 92. P. Valach - 38. R. Chlumecký .
Hráči zápasu: L. Zborník .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Lepič Jiří - KAŠTÁNEK Libor, NĚMEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Michal Rezek
Tip experta: remíza

Semice doma umí potrápit a za mě v tomto zápase Olešník nevyhraje. 1-1

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Zajímavé může být utkání u Písku mezi domácími s Olešníkem. Oba týmy hrají dobrý fotbal a favorit z Olešníka bude rád za bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů