Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 10:30

28.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Táborsko vyloupilo Strakonice i v deseti


Branky


17

V sobotu odstartoval krajský přebor už dopolední duel mezi Juniorem a B týmem Táborska.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V deseti!

Domácí šli do utkání s jasným úkolem ubránit útočné choutky hostů a vyrážet do brejkových situací. To se také od začátku dařilo a po deseti minutách přišel úprk Bílého, při kterém musel za záchrannou brzdu vzít brankář hostí Hňup, který viděl červenou kartu. Do branky tak musel kapitán Chotovinský, jelikož Táborsko sebou nemělo náhradního brankáře. Aktivita ale i po vyloučení byla na straně hostů, kteří nakonec ve 21. minutě otevřeli zásluhou pohotového Jansy skóre. Domácí dokázali odpovědět těsně před 40. minutou, když Bílý přehodil Chotovinského. Branka domácí nakopla a ti dokonce za další čtyři minuty, opět díky Bílému, otočili vývoj utkání, ale do poločasu se šlo zásluhou Neužila za remízového stavu 2-2.

 

Ach ty chyby

Druhý poločas přinesl stejný plán od Junioru, ale v 53. minutě přišla obrovská chyba, kterou využil svojí druhou brankou Neužil. Navíc o tři minuty později přišla další zbytečná nedomluva v obraně a Táborsko rázem vedlo o dvě branky, když Lízala překonal Činčura. Domácí tak začali po této studené sprše hrát útočněji a snažili se s výsledkem něco udělat, ale marně. V 90. minutě už jen střídající Pajer upravil konečný výsledek utkání na 5-2.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice
Jiří Cibulka - vedoucí mužstva: Hosté začali hned od začátku velmi aktivně, my jsme pozorně bránili a vyráželi jsme do rychlých protiútoků, což se povedlo hned v desáté minutě, kdy Krejčí vysunul za obranu Bílého, který byl faulován před vápnem brankářem a následovala červená karta. Do branky nastoupil stoper Chotovinský. Trestný kop jsme Rozhoněm nevyužili. Aktivita hostí pokračovala i v deseti hráčích, v akci ve 21. minutě zacentrovali do vápna, Lízal míč vyboxoval k hostujícímu Jansovi, který balon vrátil pohotově do sítě 0:1. My ale vyrovnali, když se Štoger uprostřed hřiště zbavil dvou hráčů, přesně přihrál Bílýmu a ten mazácky přehodil brankáře a skóre srovnal na 1:1. Poté se Bílý odhodlal metr za vápnem ke střele, která mu sedla náramně a posílá nás do vedení 2:1. Ve 44. minutě u nás ještě asi vládla eufórie z vedoucího gólu a toho hosté využili Neužilem a dávají domácím šaťňáka na 2:2. Druhý poločas jsme chtěli pokračovat v té taktice co v prvním poločase pozorně bránit a vyrážet do rychlých brejků, ale v 54. minutě to pokazila obrovská chyba Bublíka, když váhal s odkopem a hostující Neužil toho náramně „ využil“. Poté přišel další zmatek v obraně a Činčura dává na 2:4. My museli hru otevřít, ale žádnou gólovou příležitost si nevytvořili. V závěru chytrou hru hostí pečetil na konečných 2:5 Pajer.




Sestavy


FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - I. Butnaru [-] (14. M. Štöger [-] ) , O. Chalupa [-] , O. Bublík [-] , K. Krejčí [-] , O. Kafka [-] (62. M. Boukalík [-] ) , M. Rozhoň [-] , J. Máška [-] , D. Míčka [-] (72. V. Mrkvička [-] ) , T. Bílý [-] , P. Rybák [-]

FC MAS Táborsko B
F. Hňup [-] - D. Neužil [-] , D. Fišer [-] , O. Kupka [-] , M. Pánek [-] , L. Jansa [-] (88. J. Pajer [-] ) , K. Chotovinský [-] , M. Ott [-] (85. M. Pok [-] ) , O. Praveček [-] , J. Činčura [-] , M. Jíra [-] (33. L. Mikuláštík [-] )

ŽK: 61. P. Rybák , 67. O. Bublík , 87. J. Máška - 32. O. Praveček , 58. L. Jansa . ČK: 10. F. Hňup .
Hráči zápasu: D. Neužil .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: DIMITROV Nikolaj - ALBERT Karel, NEDVĚD Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Junior doma nehraje špatně, ale posílené Táborsko si odveze 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Rezerva Táborska si přijede so Strakonic pro body a ty odveze.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů