1:2
(0:1)
44. J. Hoch
58. J. Hoch
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

28.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek vyloupil Olešník


Branky


57. J. Kalášek - 44. J. Hoch , 58. J. Hoch
17

Osek v minulém kole nedal šanci Jankovu a v Olešníku chtěli hosté uhrát jakýkoliv bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechno do bloku

Zápas se od začátku nesl v jasném schématu, ve kterém domácí útočili do obranného bloku hostujících hráčů, kteří čekali na chybu. Šancí měli domácí mnoho, ale když už byla obrana překonána, tak v brance zakročil osecký Vlk, který dvakrát zachránil jistou branku na brankové čáře. Nevyužité šance mrzely a o to víc ve 44. minutě, když domácí nekoncentrovanost v obraně potrestal brankou do šatny Hoch.

Krátké vyrovnání

Druhý poločas začali opět aktivněji domácí, kteří se po dvanácti minutách hry dočkali konečně i branky, když si na rohový kop nejvýše vyskočil Kalášek. Remízový stav ale vydržel pouhou minutu, neboť dlouhý hostující míč našel opět Hocha, který vrátil Oseku vedení. Tato branka byla nakonec i vítězná, protože snaha Olešníku vyrovnat tíženou branku bohužel nepřinesla a tak Osek slaví ubojované vítězství 2-1.



Ohlasy k zápasu


FK Olešník
FB Olešník: Domácí utkání s Osekem se Olešničkým výsledkově hrubě nepovedlo. Navzdory konzistentnímu tlaku a řadě slibných šancí nebyli domácí schopni na hostující blok v první půli vyzrát. Střela Szó prosvištěla mimo a šance Dudka a Miklíka vychytal na čáře osecký brankář. Minutu před koncem půle navíc přišel trest, když se za vystupující obranou zapomněl Heller, jehož obranný zákrok odklidil balón jen k oseckým hráčům, kteří jej zásluhou Hocha dopravili do sítě. Do druhé půle vlítli domácí velice aktivně, ale bohužel muška byla stejně žalostná jako v té první. Trn z paty vytrhl domácím Kalášek, který si krásně naskočil na rohový kop a poslal balón do šibenice. Radost domácích však měla krátkého trvání, když o minutu později vymysleli hosté prakticky jedinou fotbalovější akci zápasu a křižný balón našel znovu Hocha, který pravděpodobně i s přispěním své paže zpracoval balón a vrátil hostům vedení. Olešničtí se sice do konce zápasu snažili alespoň vyrovnat, ale když už překonali úporný hostující blok, nebyli schopni rozvlnit síť.




Sestavy


FK Olešník
P. Tomášek [-] - J. Kalášek [-] , P. Nohava [-] , L. Dudek [-] , T. Vrážek [-] , R. Szó [-] (76. R. Chlumecký [-] ) , J. Martinec [-] , M. Miklík [-] , D. Tomášek [-] , J. Toth [-] , D. Heller [-]

TJ Osek
T. Vlk [-] - M. Čapek [-] , J. Zelenka [-] , M. Šrámek [-] , J. Sigmund [-] , K. Maroušek [-] , D. Říský [-] , J. Říský [-] (83. K. Solus [-] ) , J. Hoch [-] , J. Lávička [-] , M. Carda [-]

ŽK: 89. D. Tomášek - 33. J. Lávička .
Hráči zápasu: J. Hoch .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kaštánek Libor - ALBERT Karel, PRAVDA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Olešník je za mě nejsilnější tým kraje, ale myslím si, že je potrapíme a se štěstím vyhrajeme 1:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí jsou v pohodě a doma své diváky opět potěší třemi body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích