Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 10:30

27.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třeboň nadělila Milevsku sedmičku


Branky


20

Po výhře nad Táborskem chtěli vzduchotechnici z Milevska bodovat i v Třeboni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři banány za poločas

Domácí, které trápí dlouhodobě produktivita, začali zápas hodně aktivně a už po pěti minutách zásluhou Průchy vedli. Branka domácí nakopla a ti si začali na hřišti dělat s Milevskem, co chtěli. Ve 14. minutě to navíc bylo už 2-0, kdy Neužila překonal Tůma. Do poločasu se navíc nemile pro hosty dostal do hry Průcha, který se trefil dvakrát v rozmezí osmi minut a svým hattrickem stanovil poločasový výsledek 4-0.

Průcha v laufu

Hosté do druhé půle vstoupili aktivně a navíc po čtyřech minutách snížil na 1-4 Petřík. To ale bylo vše od hostů z Milevska a hru ovládla opět Jiskra. Průchovi nebyl hattrick dostatečný a tak nejprve v 60. a následně v 76. minutě přidal další dvě branky a de facto on sám rozhodl svými pěti brankami zápas. Konečný výsledek nakonec stanovil pět minut před koncem Hromádka a Třeboň tak nakonec zvítězila 7-1.

 



Ohlasy k zápasu



FC ZVVZ Milevsko
Miroslav Strnad - trenér: Obrovská ostuda, každý by si měl sáhnout do svědomí. Je to obrovská ostuda. Nemám vysvětlení pro to, jak můžeme prohrát podobným výsledkem relativně vyrovnaný zápas. Začali jsme výborně a v prvních minutách měli tři velké šance, ale klasicky jsme nic nedali a najednou po zbytečných, triviálních chybách prohráváme 0:3. Poločas pak 0:4. Pořád se to opakuje dokola, my prostě míč do brány nedostaneme a sami inkasujeme úplně ze všeho. Rozhodl jsme se pak udělat nějaká poločasová střídání na základě první půle. Myslím, že až se kluci v klidu podívají na video a uvidí ty chyby, tak mé změny pochopí. Začátek druhé půle byl podobný, začali jsme zase dobře, dali jsme i gól, ale z dalšího jednoduchého nákopu jsme zase neuhlídali Průchu a bylo po zápase. Připravovali jsme se na něho, ale s podobný přístupem k bránění to holt nejde. Také by si měl každý sám vyhodnotit a sáhnout do svědomí, kdo jak k utkání přistoupil z hlediska životosprávy.



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Flaška [-] - Š. Candra [-] (60. J. Decker [-] ) , L. Hromádka [-] , J. Schneider [-] (66. V. Týnavský [-] ) , M. Rezek [-] , J. Zavadil [-] , J. Kubata [-] , J. Vrána [-] (86. O. Pitelka [-] ) , M. Průcha [-] (77. V. Kršík [-] ) , J. Matoušek [-] , P. Tůma [-]

FC ZVVZ Milevsko
V. Neužil [-] (46. L. Lalák [-] ) - M. Kálal [-] (46. R. Bártík [-] ) , M. Málek [-] , T. Pich [-] , D. Petřík [-] (83. K. Süsmelich [-] ) , A. Kotrba [-] , J. Hadáček [-] (83. Š. Kutil [-] ) , J. Marvan [-] , T. Vakoč [-] , O. Souček [-] (77. D. Imbr [-] ) , V. Přibyl [-]

Hráči zápasu: M. Průcha .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Krčín Jan - DIMITROV Nikolaj, VÍTEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Václav Plachta

Expert: Tom Bílý
Tip experta: remíza

Zápas dvou vyrovnaných týmů podle mě nenabídne moc branek. Tipuji přesný výsledek 1-1.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Výlov kaprů po Milevském způsobu se konat nebude a domácí získají potřebné vítězství.

Tip: výhra domácích