Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

27.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chalupa vystřelil Junioru tři body


Branky


20

Po nečekané domácí prohře s Rudolfovem chtěl Junior ve Svinech jednoznačně bodovat, ale domácí nedávají body zadarmo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivity od obou týmů

Hosté začali utkání aktivněji a už po čtyřech minutách hry šel Junior do vedení. Na Krejčího rohový kop si totiž vyskočil Bílý, který překonal brankáře Brůhu. Domácí se ale z inkasované branky oklepali a ve 29. minutě vyrovnal z brejku Gažák. Poločas tak skončil za stavu 1-1.

Červená Brůhy a dvě branky Chalupy

Druhý poločas začal z ostra a v 52. minutě přišel důležitý moment zápasu. Bílý byl v samostatném úniku zastaven až právě Brůhou a brankář domácích viděl za svůj zákrok rovnou červenou kartu. Přesilovku využili hosté už za šest minut, když Krejčí našel Chalupu a hosté šli podruhé do vedení. Za minutu to mohlo být už 3-1, ale Krejčího rána skončila na břevně. V 71. minutě přišel ojedinělý útok domácích a Kurali svojí ranou vyrovnal. Hosté si ale potřetí v zápase vzali vedení zpět na svojí stranu. V 84. minutě se podruhé v zápase prosadil Chalupa a Junior tak nakonec zvítězil 3-2.



Ohlasy k zápasu



FK Junior Strakonice
Jiří Cibulka - vedoucí mužstva: Soupeře jsme zaskočili, když jsme hned od úvodního hvizdu převzali iniciativu, ze které ve čtvrté minutě vznikl rohový kop a Krejčí ho naservíroval Bílému, který ho nádherně trefil k tyči. V osmadvacáté minutě Bílý prostrčil balon do vápna Butnarovi a jeho tvrdou střelu mu brankář vykryl. Hned z protiútoku domácí Gažák vyrovnává skóre hlavou na 1:1. Druhý poločas jsme začínali opět aktivněji než domácí a Krejčí vysunul Bílého za obranu, který postupoval sám na brankáře, který ho fauloval před vápnem. Následovala červená karta. Poté Krejčí posunul do vápna balon na nabíhajícího Chalupu, který svou šanci bezpečně proměnil. V devětapadesáté minutě Bublík přesným centrem našel hlavu Krejčího, a jeho střela skončila na břevně. Domácí podnikli ojedinělý útok, který bohužel skončil gólovou trefou Kuraliho. Domácí i v 10 ožili a získávali převahu, která vyústila třemi rohovými kopy po sobě a nejnebezpečnější byl ten druhý kdy se zaskvěl perfektním zákrokem Kozlík v brance. Poté přišel rozhodující moment utkání, když Máška nalil Chalupovi na levačku a jeho střela zapadla přesně za bližší tyč 2:3.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - D. Tomek [-] , O. Šafránek [-] (52. M. Vrábek [-] ) , L. Gažák [-] , M. Chromčák [-] , M. Popovič [-] , J. Macák [-] , J. Šemro [-] , J. Kurali [-] , D. Brůha [-] , D. Kodras [-]

FK Junior Strakonice
J. Kozlík [-] - O. Chalupa [-] (91. M. Boukalík [-] ) , P. Rybák [-] , K. Krejčí [-] (93. Š. Vondrák [-] ) , R. Jandera [-] , M. Rozhoň [-] , M. Štöger [-] (81. O. Kafka [-] ) , T. Bílý [-] , I. Butnaru [-] (59. J. Máška [-] ) , L. Pomej [-] (66. D. Míčka [-] ) , O. Bublík [-]

ŽK: 75. M. Popovič , 86. J. Kurali - 73. O. Bublík , 88. O. Chalupa , 92. K. Krejčí . ČK: 52. K. Brůha .
Hráči zápasu: O. Chalupa .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PEČENKA Miroslav - BARVA Karel, VOTAVA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Tom Bílý
Tip experta: výhra hostů

Po porážce s Rudolfovem jedeme do Svinů odčinit toto zaváhání. Prostě musíme vyhrát!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trhovosvinští doma umí a přesvědčí se o tom i hráči ze Strakonic.

Tip: výhra domácích