2:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 13:30

27.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec v Semici pouze remizoval


Branky


19

Hradec si dál jde v letošním ročníku svojí cestu za titulem, na které tentokrát čekal houževnatým soupeř ze Semic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovat se vyplácí

Hosté byli v úvodních minutách lepší a snažili se dlouhými míči za obranu pronikat do vápna domácí Semice. Ta odolávala dlouhých dvacet minut, než se ve 22. minutě uvolnil Votava, který překonal brankáře Dvořáčka. Aktivní zápas na obě strany tak nabídl za prvních pětačtyřicet minut pouze jednu branku.

Stovka diváků si tak musela počkat až na druhé dějství, které začalo hodně rychle. Ve 48. minutě nejprve domácí Zborník trefil tyč hradecké branky a z následné brejkové situace na druhé straně zahrozil Toman. Ten ale ke smůle domácích mířil přesněji a Hradec tak vedl už 2-0. Domácí ale nic nezabalili a dál se snažili útočit. Snaha přinesla úspěch v 58. minutě, kdy vstřelil snižující branku Keclík. Domácí byli na koni a vyrovnání vyselo ve vzduchu. Toho se nakonec domácí dočkali v 74. minutě a opět u toho byl Keclík, který podruhé nedal šanci Cettlovi v bráně Vajgaru. V závěrečných minutách si mohl vzít Hradec vedení zpět, ale domácí zachránila branková konstrukce. Hradec tak ztratil dvoubrankové vedení a v Semici pouze remizoval 2-2.



Ohlasy k zápasu


FC AL-KO Semice
Marcel Nousek - trenér: Kluci hráli úplně jiný zápas, než minulý víkend ve Svinech. I když jsme prohrávali, tak jsme to nezabalili a kluci ukázali, že umí bojovat. Za mě zasloužená remíza a pro nás dobrý výsledek.

FK Jindřichův Hradec 1910
FB Jindřichův Hradec: Muži dnes v Semicích brali pouze bod. Po prvním poločase jsme vedli 1:0, když skóroval Votava. Na začátku druhého poločasu zvýšil na 2:0 Toman. Poté se slova ujali houževnatě hrající domácí a pomocí standardních situací vyrovnali na 2:2. Ze závěrečného tlaku se nám vedení na naší stranu bohužel strhnout nepodařilo.



Sestavy


FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - P. Valach [-] (71. J. Linhart [-] ) , L. Zborník [-] , P. Keclík [-] , F. Blažek [-] , L. Holub [-] , P. Listopad [-] , M. Pohnán [-] , J. Sádlo [-] (90. M. Valach [-] ) , J. Hrala [-] , J. Řezáč [-]

FK Jindřichův Hradec 1910
T. Cettl [-] - P. Hauser [-] , M. Völfel [-] , M. Toman [-] , J. Madar [-] (73. O. Blažek [-] ) , F. Waník [-] , J. Škarda [-] (83. J. Jaroš [-] ) , M. Janák [-] , R. Mischnik [-] , F. Votava [-] , P. Koktavý [-]

Hráči zápasu: P. Keclík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ALBERT Karel - MACH Jan, BRYCH Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Tom Bílý
Tip experta: výhra hostů

Tady vidím jednoznačný zápas ve prospěch hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jindřichův Hradec jede do divize a u Písku vyhraje.

Tip: výhra hostů