0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 13:45

26.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boj o záchranu nekončí! Tatran loupil v Jankově


Branky


19

Asi nejdůležitější zápas šestadvacátého kola se odehrál v neděli v janovské Precis aréně. Domácí SK čekal příjezd Tatranu, který se mohl přiblížit na dosah záchraně, nebo potopit poslední naděje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bláznivý úvod

Záchranářský souboj začal s opravdovou grácií a už po dvou minutách hry přišla první gólová střela. Bohužel pro domácí se ale prosadil hostující Makoš, jehož tečovaná střela za Komrskova záda rozradostnila prachatickou menšinu fanoušků. Domácí ale dostali v 8. minutě možnost vyrovnat, když Rauscher fauloval Hanzlíka a sudí Němec nařídil pokutový kop. V něm ale domácí Kupka naprosto selhal. Hosté potom převzali kontrolu nad hrou a jejich aktivní hra vedla navíc i ke druhé brance. Ve 23. minutě překonal Komrsku záložník Prachatic, Tomáš Pravda. Jeho branka navíc stanovila poločasový stav utkání, který ale mohl být úplně jiný, nebýt chycené penalty Coufalem.

Pojistka Kasíka

Pokud, že Jankov chtěl se zápasem něco ve druhém poločasu udělat, tak musel jednoznačně zlepšit svojí hru. Bohužel pro domácí se tak ale nestalo. Tatran dál v Precis aréně presoval, dokázal přehrávat domácí a navíc v 68. minutě přidal poslední hřebíček do rakve. Kasíkova branka na 3-0 kromě potvrzení vítězství navíc znamená pro Tatran i lepší skóre ve vzájemných zápasech, které v případě nerovnosti bodů bude právě 3-2 pro prachatický klub. Posledních pět kol bude ještě o co hrát, Tatran vyloupil Jankov poměrem 3-0 a stáhl manko už pouze na čtyři body.



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
Web SK Jankov: Tragédie. Naštěstí jen ta fotbalová, respektive sportovní. Dokud nejde o život, je to sranda. Ale vyprávějte to fanouškům Jankova po další blamáži, kterou jejich miláčci předvedli v “záchranářském” souboji s Tatranem Prachatice. Hosté se dostali do vedení na začátku druhé minuty z první střely na bránu. Vyrovnat se nepodařilo domácímu Kupkovi v 8. minutě z pokutového kopu, čehož Prachatice využily ke vstřelení druhé branky. Zlepšený výkon zelenobílých se ve druhé půli nedostavil, a tak si Tatran, po gólu Adama Kasíka z 68. minuty, nejen že vylepšil skóre, ale především si odvezl všechny body a boj o záchranu v KP řádně zdramatizoval.

FK Tatran Prachatice
Josef Hopfinger - asistent trenéra (FB Tatran Prachatice): Je pravda, že se nám povedl vstup do utkání. Před zápasem jsme měli problémy se sestavou, když nám vypadli kromě jistých absencí další dva lidi a o to bylo rychlé vedení důležitější. Poprali jsme se s tím dobře. Paradoxně nás Jankov po našem vedoucím gólu trochu zatlačil hlavně standardkami. Udělali jsme zbytečnou penaltu a musíme poděkovat gólmanovi Coufalovi, že ji chytil. Zápas se mohl vyvíjet jinak. Od té doby jsme převzali iniciativu a na šance to mohlo klidně být 5:1 pro nás. Na třetí uklidňující gól jsme čekali hodně dlouho, ale kluci podali skvělý výkon. Navíc musím pochválit Jirku Fürbacha, který po dlouhé době nastoupil na levém beku a odehrál to super



Sestavy


SK Jankov
J. Komrska [-] - A. Hanzlík [-] , T. Kupka [-] , M. Bláha [-] (55. J. Vokurka [-] ) , L. Hofmann [-] (32. D. Kočer [-] ) , L. Fajtl [-] , J. Řepa [-] , D. Točík [-] , J. Bohoněk [-] , L. Kočí [-] (79. J. Honner [-] ) , V. Jirkovský [-] (79. M. Hüttner [-] )

FK Tatran Prachatice
L. Coufal [-] - A. Kasík [-] , S. Legdan [-] , J. Makoš [-] , F. Král [-] (81. P. Miesbauer [-] ) , T. Kovář [-] , J. Fürbach [-] (89. P. Řezník [-] ) , T. Pravda [-] , J. Rauscher [-] , J. Rauscher [-] , J. Pravda [-]

ŽK: 77. J. Rauscher .
Hráči zápasu: J. Fürbach .
Počet diváků: 158. Rozhodčí: Němec Václav - PRAVDA Luboš, DIMITROV Nikolaj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Jiří Komrska
Tip experta: výhra domácích

Pro nás zápas o všechno, zápas zvládneme a vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tatran musí vyhrát, aby ještě uživi naději záchrany kraje ve městě pod Libínem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích