0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

26.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov vyloupil Křemelku


Branky


16. O. Tlamsa , 31. J. Toman
19

Na Křemelce dokázal strakonický Junior po rekonstrukci zatím pokaždé vyhrát a v této sérii chtěli domácí hráči pokračovat. Soupeř z Rudolfova měl ale jiné plány.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zodpovědný Rudolfov

Na Rudolfov ale Junior dlouhodobě neumí a tento fakt se navíc dal do pohybu už od začátku aktivní, kdy Junior hodně kazil a hosté dokázali svojí hrou hrozit. První větší šanci ale měli i po kostrbaté hře domácí, ale Bílý v největší šanci trefil tyč. Nedáš, dostaneš! Po šanci Bílého se z další strakonické šanci dostali hosté do protiútoku a Toman poslal hosty svojí ranou do poločasového vedení.

Domácí se ve druhé půli snažili stav utkání zvrátit, ale jejich šance vyšly na prázdno. Navíc výsledek pro hosty potvrdil jejich druhou brankou Tlamsa a bylo hotovo. Rudolfov vyloupil stadion Na Křemelce a zvítězil 2-0.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice
Jiří Cibulka - vedoucí mužstva: Chtěli jsme pokračovat ve vítězné sérii na domácím hřišti, ale bohužel vyloupil nás soupeř z Rudolfova svou chytrou hrou. Na tohoto soupeře se nám nedaří a potvrdilo se to i dnes. Hra od počátku byla z naší strany velmi pomalá a hlavně nepřesná. První světlejší okamžiky přišli, když Krejčí prostrčil balon do vápna na Bílého a ten trefil pouze tyč a hned vzápětí Máškovo střelu brankář stačil vyrazit nohou.. Další dobrá kombinace ve vápně mezi Janderou a Bílým a jeho zakončení brankář vyrazil. Z protiútoku se do balonu pořádně opřel za vápnem Toman a poslal hosty do vedení 0:1. Ve 44. minutě mohli hosté zvýšit, ale Peiger trefil z vápna tyč a následně Toman přehodil Kozlíka a míč směřující do sítě stačil vyhlavičkovat Smola. Ve druhém poločase se naše marná snaha s úspěchem nesetkala a dokonce hosté využili zmatku v obraně, kdy několik našich hráčů podklouzlo a Tlamsa snadno skóruje 0:2. Tentokráte si hosté z naší bezradnou hrou poradili a odváží si zaslouženě vítězství.




Sestavy


FK Junior Strakonice
J. Kozlík [-] - P. Rybák [-] , K. Krejčí [-] , R. Jandera [-] , O. Kafka [-] (33. O. Chalupa [-] ) , J. Máška [-] , D. Míčka [-] (33. L. Pomej [-] ) , T. Bílý [-] , I. Butnaru [-] (61. M. Štöger [-] ) , J. Smola [-] , O. Bublík [-]

SK Rudolfov
T. Teringl [-] - V. Dvořák [-] (10. D. Boček [-] ) , O. Tlamsa [-] , J. Šindelář [-] , V. Vejvar [-] , J. Toman [-] , J. Novotný [-] , M. Sládek [-] (92. D. Keřka [-] ) , F. Peiger [-] , D. Říha [-] , Š. Prokeš [-]

ŽK: 53. T. Bílý - 59. J. Šindelář , 75. F. Peiger .
Hráči zápasu: J. Toman .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: Lepič Jiří - KAŠTÁNEK Libor, SMOLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Jiří Komrska
Tip experta: výhra domácích

Strakonice jsou na koni a doma vyhrajou 3:0.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Junior musí a zabere za tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích