0:3
(0:2)
24. T. Pecka (p.)
35. T. Pecka (p.)
83. T. Pecka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2023 17:00

26.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pecka vystřelil Hluboké tři body


Branky


24. T. Pecka (p.) , 35. T. Pecka (p.) , 83. T. Pecka
16

Olešník patří ke krajské klasice a čtrnáct zápasu v řadě nepoznali hráči modrobílých barev hořkost porážky. To ale chtěl změnit tým z podzámčí, který do Olešníku přijel odčinit týdenní porážku ze Semic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě penalty pro hosty

Zápas začal v rychlém tempu a po dvaceti minutách se přes sto padesát diváků dočkalo i branky. Domácí Tomášek nechtěně zahrál rukou a sudí Cigáň neměl jinou možnost, než nařídit pokutový kop. K němu se postavil Tomáš Pecka a ten ho s přehledem proměnil. Hlubocký útočník navíc za dalších jedenáct minut dostal šanci na pokračování trendu, když nešťastník zápasu Tomášek musel zatáhnout za záchrannou brzdu. Pecka se trefil i podruhé a Hluboká tak první poločas ovládla díky dvěma penaltám 2-0.

Marná snaha

Domácí chtěli ve druhé půli zabrat a držení míče bylo jasně v jejich prospěch. Hluboká ale dokázala svědomitě bránit a do ničeho domácí nepouštěla. Zápas dál plynul a Olešník byl stále více bezradný. V závěru utkání navíc přišel poslední hřebík do rakve domácích, kdy brankář Tomášek namazal v 83. minutě míč Peckovi na hattrick, který touto šancí neodmítl. Hluboká tak vyloupila Olešník díky hattricku Pecky.



Ohlasy k zápasu


FK Olešník
FB Olešník: Po čtrnácti utkáních bez prohry a z toho třinácti vítězstvích, okusili domácí fotbalisté konečně hořkost porážky proti hostům z Hluboké. Průběh utkání přitom určil dvěma góly v první půli exolešnický Pecka, který se dvakrát nemýlil z pokutového kopu. Domácí, byť opticky více na míči, však směrem dopředu byli zcela impotentní a góla by proti velmi dobře organizovaným hostům nedali ani do půlnoci. Gratulace za vítězství a férový průběh utkání patří hostům z Hluboké a nám nezbývá než se oklepat a vrátit se na vítěznou vlnu za týden v Prachaticích.




Sestavy


FK Olešník
P. Tomášek [-] - R. Szó [-] , M. Miklík [-] (60. M. Beko [-] ) , D. Tomášek [-] , J. Toth [-] , D. Heller [-] , D. Lafata [-] , J. Kalášek [-] (66. T. Vrážek [-] ) , P. Nohava [-] , L. Dudek [-] (79. M. Nýdl [-] ) , J. Martinec [-]

TJ Hluboká nad Vltavou
F. Moudrý [-] - T. Antoš [-] , J. Krejčí [-] - T. Pecka [-] (84. D. Šuba [-] ) , M. Blažek [-] , M. Škoda [-] , V. Hrachovec [-] , J. Rubick [-] - K. Kadlec [-] - J. Funda [-] , P. Kössl [-] (46. T. Křiváček [-] )

ŽK: 84. D. Tomášek - 62. K. Kadlec .
Hráči zápasu: T. Pecka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - VICAN Miroslav, BOČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Jiří Komrska
Tip experta: výhra domácích

Olešník doma vyhraje 3:1 a David Lafata dá dva góly.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lafata a Dočkal jsou zárukou bodů pro domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích