3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2023 18:00

25.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká vyhrála nad Jankovem i v deseti


Branky


12. M. Otepka , 16. P. Kössl , 61. K. Kadlec
15

Jak už bývá zvykem, když hraje Hluboká doma, hraje se už v pátek. Tentokrát tým z podzámčí otevřel víkendové kolo proti Jankovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V hlavní roli Otepka

Zápas začal od první minuty ve vysokém tempu a šance na sebe nenechaly dlouho čekat. První velkou šanci měli hosté, když po lobu Kočera skončil míč na břevně Moudrého branky. Domácí zahrozili následně po rohovém kopu a ten hned skončil v síti, když na roh Blažka vyskočil nejvýš Otepka. Domácí tak už ve 12. minutě vedli 1-0 a v 16. bylo pro hosty mnohem hůř. Jankov opět neuhlídal rohový kop a na zadní tyči zavírající Kössl dostal míč pro tým z podzámčí podruhé do branky. Po těchto dvou brankách přišla důležitá situace až ve 26. minutě a nohy v tom měl opět Otepka. Bohužel ale nešlo fotbalový způsob, neboť hráč Hluboké po souboji s janovským Řepou nakopl úmyslně do hlavy právě ležícího Řepu, který sice dohrál poločas, ale do následné druhé půle nenastoupil, kvůli podezření na otřes mozku.

Impotence hostí

Druhá půle sice byla sice ověnčena cílem Jankova porvat se o body, ale hostujícím hráčům se vůbec v útoku nedařilo. Navíc v 61. minutě přidal rozhodující třetí ránu Kadlec a bylo hotovo. Jankov už se na nic nezmohl a zápas tak skončil vítězstvím Hluboké poměrem 3-0.



Ohlasy k zápasu



SK Jankov
Web SK Jankov: Tým neměl proti třetímu týmu tabulky nárok, a to i přesto, že hrál od 26. minuty po vyloučení Matěje Otepky “přesilovku”. V té době už ale prohrával, když v úvodní čtvrthodině dvakrát inkasoval po rohových kopech. Více jak hodinovou převahu jednoho muže v poli nikterak využít nedokázal.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
F. Moudrý [-] - P. Kössl [-] , J. Krejčí [-] , T. Antoš [-] , M. Otepka [-] - M. Blažek [-] , J. Rubick [-] , D. Rottenborn [-] , V. Hrachovec [-] (80. M. Škoda [-] ) - P. Hájek [-] (72. T. Křiváček [-] ) , K. Kadlec [-]

SK Jankov
J. Komrska [-] - L. Kočí [-] , T. Kupka [-] , L. Hofmann [-] (84. P. Stráda [-] ) , V. Jirkovský [-] (46. J. Vokurka [-] ) , J. Řepa [-] (46. P. Borovka [-] ) , D. Točík [-] , D. Kočer [-] , M. Rachač [-] , M. Votava [-] (64. J. Píša [-] ) , A. Hanzlík [-]

ŽK: 85. P. Kössl - 37. L. Kočí , 39. M. Votava , 39. A. Hanzlík , 85. D. Točík . ČK: 26. M. Otepka .
Hráči zápasu: K. Kadlec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ctibor - DIMITROV Nikolaj, VEJČÍK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Vojtěch Týnavský
Tip experta: výhra domácích

Jankov minulý zápas vyhrál, ale věřím, že Hluboká se bude chtít oklepat z výprasku v Hradci. Výhru si pohlídá a přejede Jankov.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

2. 5. 2023 13:45
výhra domácích

Tip: výhra domácích