2:1
(1:1)
34. J. Vorel
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 10:30

25.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třeboň dohrávala v devíti, i tak ale bere tři body


Branky


16

Jediný nedělní duel krajského přeboru mužů se na pětadvacáté kolo odehrál v Třeboni, kam dorazil Protivín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná půle

Domácí začali od úvodu aktivně a vytvářeli si dobré příležitosti proti brance Váverky. První šance se uchytila v 17. minutě, když Candra našel volného Matouška a ten svojí utaženou střelou rozradostnil domácí. Hosté ale dokázali po čtvrt hodině vyrovnat též zásluhou kapitána. Protivín totiž dostal možnost přímého kopu, který právě Vorel poslal nechytatelně na stranu domácího brankáře. Poločas tak skončil za remízového stavu 1-1.

Závěrečná desetiminutovka

Všechno podstatné se ve druhém poločase odehrálo de facto až v závěru a všechno odstartovala 79. minuta. Domácí Zavadil totiž ve snaze hrál míč, který Váverkovi vypadl, trefil nechtěně kopačkou právě brankáře Protivína a po druhé žluté musel předčasně ze hry. Domácí ale právě z oslabení udeřili! Matoušek nakopl míč dopředu, kde si k němu zběhl hostující Kulík. Toho ale obral o míč Průcha, ten si to namířil do vápna a střelou na zadní tyč poslal domácí znovu do vedení. Hosté mohli vzápětí opět srovnat, ale Říhovu skákající ránu vytáhl dobře chytající Flaška. V 87. minutě navíc přišla další červená karta, kterou za náraz protihráče do reklamního baneru viděl Radosta. Domácí tak dohrávali o devíti, ale vítězství zvládli uhlídat. Třeboň tak porazila Protivín 2-1.



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Flaška [-] - Š. Candra [-] (90. M. Kocanda [-] ) , M. Rezek [-] , J. Zavadil [-] , V. Týnavský [-] , J. Kubata [-] , J. Vrána [-] (73. J. Schneider [-] ) , M. Průcha [-] , F. Radosta [-] , J. Matoušek [-] (92. J. Divoký [-] ) , P. Tůma [-]

FK Protivín
P. Váverka [-] - V. Štěpka [-] (88. R. Vojta [-] ) , V. Kulík [-] , M. Nedvěd [-] - L. Buko [-] , D. Bečvář [-] - J. Vorel [-] , J. Kozák [-] (46. M. Zach [-] ) , A. Petr [-] , M. Říha [-] , M. Urban [-] (76. P. Hrachovec [-] ) -

ŽK: 32. J. Zavadil , 66. F. Radosta , 77. M. Průcha - 33. P. Hrachovec , 56. D. Bečvář , 83. A. Petr . ČK: 79. J. Zavadil , 87. F. Radosta .
Hráči zápasu: M. Průcha .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Votava Pavel - VICAN Miroslav, ONDŘEJ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Vojtěch Týnavský
Tip experta: výhra domácích

Zápas bude o prvním gólů, a ten dáme my. Troufám si tipnout přesný výsledek 4:1. Herně hrajeme dobře, jenom je potřeba zlepšit koncovka.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích