0:3
(0:1)
45. R. Szó (p.)
55. J. Toth
66. J. Toth
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

25.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Olešník


Branky


45. R. Szó (p.) , 55. J. Toth , 66. J. Toth
16

Pětadvacáté kolo přineslo fanouškům do Týna očekávané derby mezi domácí Olympií a Olešníkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta na konci půle

První poločas přinesl zajímavý fotbal, který ovládali převážně hosté z Olešníku. První šanci měli právě hosté, ale domácí zachránil nejprve brankář Kubík, následně břevno a nakonec praporek sudího, který odmával po vstřelené brance Tomáška pomezní. Přes tři stovky diváků si tak muselo počkat na branku až do závěru poločasu, kdy sudí Lepič nařídil penaltu, kterou proměnil za hosty Szó.

Toth při chuti

Druhý poločas začal v režii domácích, ale jak šance Štose, tak ani Dobala neskončila v síti. Druhý jmenovaný měl k brance blíž, ale překonaného Tomáška zastoupil hostující obránce. Když se to nepovedlo Týnu, musel se do hry vložit Olešník. V 55. minutě dokázal chybu Broma využít Toth a zvýšil na 2-0. Hráč Olešníku s číslem tři na dresu dokázal obranu domácích provětrat ještě jednou, když v 66. minutě prošel přes domácí obránce a stanovil tak konečný výsledek na 3-0. Tento výsledek mohl být daleko větší, ale žádná další šance už neskončila v sítí a to ani Lafatova rána, kterou na brankové čáře vytáhl domácí obránce.



Ohlasy k zápasu



FK Olešník
FB Olešník: Velmi kvalitní utkání viděli diváci v Týně, kam zavítalo k tradičnímu derbíčku naše družstvo a po dobrém výkonu si připsalo čisté konto i tři body. První poločas se nesl pod naší taktovkou, kdy k většímu rozdílu ve skóre postrádali jen efektivnější finální fázi. Úvod druhé půle patřil domácím, kteří podle očekávání chtěli s výsledkem něco udělat. My si zápas zkušeně pohlídali a naopak si začali vytvářet mnoho šancí. Skóre mohlo být v závěru ještě výraznější, když Lafatův pokus do odkryté brány vykopl na poslední chvíli obránce a Rožboudovu rybičku stejně jako umístěnou střelu Hellera vychytal svými zákroky Kubík.



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] - L. Maxa [-] , V. Dobal [-] , J. Mezera [-] (87. J. Novák [-] ) , J. Hudeček [-] , M. Račák [-] , J. Brom [-] , R. Štos [-] (76. D. Maruška [-] ) , M. Šálený [-] , J. Meidl [-] , M. Procházka [-] (74. P. Dvořák [-] )

FK Olešník
P. Tomášek [-] - D. Lafata [-] , J. Kalášek [-] , P. Nohava [-] , M. Beko [-] , R. Szó [-] , J. Martinec [-] (77. S. Rožboud [-] ) , M. Miklík [-] , D. Tomášek [-] , J. Toth [-] , D. Heller [-]

ŽK: 75. L. Maxa - 16. M. Miklík .
Hráči zápasu: J. Toth .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Lepič Jiří - KAŠTÁNEK Libor, DUNOVSKÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Vojtěch Týnavský
Tip experta: výhra hostů

Olešník má velice kvalitní mužstvo v čele s Davidem Lafatou a jednoznačně porazí Týn nad Vltavou.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů