7:1
(6:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:00

24.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec zdemoloval Hlubokou


Branky


3. F. Votava , 7. F. Votava , 20. T. Antoš (vl.) , 28. F. Votava , 32. F. Votava , 43. M. Janák , 57. M. Janák - 50. T. Antoš
20

V neděli došlo v krajském přeboru na souboj prvního týmu se třetím, přičemž Hradec chtěl udržet proti Hluboké domácí neporazitelnost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Votavovo představení

Kdo nestihl začátek utkání, mohl jen litovat. Hradec vletěl na tým z podzámčí jako uragán a už ve třetí minutě otevřel gólový účet zápasu domácí Votava. Kapitána domácích branka nabudila a ten rozjel svojí one man show. Za další čtyři minuty zvýšil na 2-0, třetí branku si poté srazil po jeho centru na oplátku hostující kapitán sám do sítě. Nakonec uragán Votava zakončil svojí bilanci na skoro pěti brankách a za půl hodiny de facto rozhodl duel s Hlubokou. Poslední hřebíček do rakve hostů přidal těsně před poločasem Janák a Hradec tak o půli vedl už 6-0.

Dohrávání utkání

Druhý poločas začal opět rychlou branku, ale ze strany hostů, kdy symbolicky svojí vlastní branku odčinil Antoš i brankou do sítě Vajgaru. To ale bylo všechno od Hluboké a zápas se spíše už jen dohrával a k tomu pomohl v 57. minutě druhou brankou v zápase Janák. Hradec tak jasně zvítězil nad Hlubokou, 7-1.



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichův Hradec 1910
FB Jindřichův Hradec: Domácí neporazitelnost potvrzena suverénním vítězstvím nad Hlubokou. Jako uragán do zápasu vstoupil Filip Votava, který za prvních 30 minut stihl vstřelit čtyři góly a pátý si po jeho centru hosté do brány srazili sami. Šestou trefu do poločasu ještě přidal Janák. V druhém poločase už toho bylo k vidění o poznání méně. Nejprve hosté korigovali na 6:1 a poté na konečných 7:1 upravil znovu Janák.




Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
J. Hulík [-] - J. Jaroš [-] (74. M. Toman [-] ) , P. Hauser [-] (63. P. Fical [-] ) , M. Völfel [-] , F. Waník [-] , J. Škarda [-] (63. K. Strejček [-] ) , M. Janák [-] , R. Mischnik [-] , F. Votava [-] , J. Rejthar [-] , P. Koktavý [-] (37. J. Madar [-] )

TJ Hluboká nad Vltavou
D. Konečný [-] - J. Krejčí [-] , T. Antoš [-] , M. Otepka [-] - J. Funda [-] , V. Hrachovec [-] , M. Škoda [-] (40. P. Kössl [-] ) , J. Rubick [-] - K. Kadlec [-] , P. Hájek [-] (40. T. Pecka [-] ) - D. Kolafa [-] (40. M. Blažek [-] )

ŽK: 75. J. Madar - 59. P. Kössl , 78. J. Rubick .
Hráči zápasu: F. Votava .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ALBERT Karel - DIMITROV Nikolaj, NEDVĚD Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Tomáš Čakrt
Tip experta: výhra domácích

Hradec ztratil doma pouze na podzim a byť hosté disponují vysokou kvalitou, body si neodvezou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích