1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

24.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tatran vyloupil Trhové Sviny


Branky


19

Tatran po domácí remíze se Semicemi chtěl v sobotu v Trhových Svinech bodovat naplno, ale proti byl domácí tým, který na svém hřišti body moc nerozdává.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

První poločas přinesl na mokrém terénu vyrovnaný duel, ve kterém tahali za kratší konec domácí. Oba týmy měli spíše náznaky, než stoprocentní šance, a tak se prvních pětačtyřicet minut moc zásadních věcí neudálo.

Nejdřive inkasovat, poté otočit

To důležité přišlo až po hodině hrací domy a opravdu to pro fanoušky stálo za to. V 67. minutě se do míče opřel za domácí Macák a jeho přízemní střela prošla do branky Tatranu. Domácí ale udrželi vedení necelých třicet vteřin, když hned z rozehrávky Prachatice zásluhou Horáka vyrovnali. Tatran vstřelená branka nakopla a za další dvě minuty dokázal otočit výsledek na svojí stranu, když Brůha nedosáhl na pokus Kováče. Domácí mohli poté ze závaru vyrovnat, ale střelecký pokus nakonec mířil mimo bránu. Tatran si hlídal jednobrankový náskok a hrozil z rychlých protiútoků. V 84. minutě přišlo uklidnění pro hosty, když na 3-1 zvýšil Pravda a bylo hotovo. Tatran tak porazil Trhové Sviny na jejich hřišti 3-1.



Ohlasy k zápasu



FK Tatran Prachatice
Jiří Pravda - kapitán: Nemůžeme v naší situaci myslet na nic jiného, než na tři body a i do Trhových Svinů jsme jeli vyhrát. Hřiště sice bylo mokré, místy stála voda, ale určitě to bylo lepší než u nás. Podle mého jsme byli po celý zápas lepší. Byli jsme více na balonu, vytvořili si šance, které jsme dlouho nemohli proměnit. I ve druhé půli jsme hráli aktivně. Dostali jsme sice smolného góla, když střela mezi nohama obránce skončila u tyče. My však ihned z rozehrávky srovnali a za dvě minuty to otočili na 2:1 pro nás. Pak jsme zápas dohrávali a v závěru přidali třetí branku. Domácí tam sice měli dva závary, ale šlo to mimo bránu. Žádné velké šance neměli.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - M. Chromčák [-] , O. Šafránek [-] , D. Kodras [-] , M. Valut [-] , J. Novák [-] (79. L. Gažák [-] ) , J. Šemro [-] , M. Kodras [-] (33. M. Fatura [-] ) , D. Brůha [-] , D. Tomek [-] , J. Macák [-]

FK Tatran Prachatice
L. Coufal [-] - J. Luňáček [-] , J. Fürbach [-] (86. F. Toušek [-] ) , T. Kovář [-] (73. J. Makoš [-] ) , D. Kováč [-] , I. Horák [-] , J. Rauscher [-] , J. Rauscher [-] , A. Kasík [-] (89. P. Řezník [-] ) , J. Pravda [-] , S. Legdan [-]

ŽK: 48. J. Rauscher , 57. J. Rauscher .
Hráči zápasu: D. Kováč .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pravda Luboš - BARVA Karel, SMOLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Tomáš Čakrt
Tip experta: výhra hostů

Tady bude překvapení. Prachatice neprohrají a nějaký ten bod odvezou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza