Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 17:00

24.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílý vystřelil Junioru vítězství


Branky


19

Junior čekal v neděli třetí duel na Křemelce, kam přijelo Milevsko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný duel

První poločas drželi sice domácí hráči míč více času na kopačkách, ale vzduchotechnici z Milevska dokázali útočné akce Junioru včas zastavovat a sami dokázali hrozit. Navíc už po pár minutách mohli hosté jít do vedení, ale Vakoč z rohového kopu trefil pouze tyč. Ve 23. minutě se dostal k míči Bílý, ten s ním proběhl od půlky až k vápnu a svojí střelou k tyči nedal Neužilovi v brance šanci. Hosté mohli srovnat opět díky aktivnímu Vakočovi, ale jeho pokus vytěsnil Lízal. Když už to vypadalo, že poločas skonči v uvozovkách jen 1-0, míč se dostal opět k Bílému, který zužitkoval přihrávku Jandery a poslal domácí do kabin za vedení o dvě branky.

Fantom Bílý

Snajpr Junioru, i přes vyrovnaný zápas, byl na hřišti nejvíce vidět a v 58. minutě dokonal hattrick, když ho našel svojí přihrávkou tentokrát Zahrádka. Hosté za dvě minuty snížili, když vykombinovali obranu a následně se prosadil Petřík, ale do hry se vložil opět Bílý a vrátil domácím vedení o tři branky. Hosté se snažili se zápasem ještě něco udělat, ale do branky se už dostala jen šance Marvana, který tak stanovil konečný výsledek ve prospěch Junioru, který zvítězil 4-2.

 

STATS

Rohy: 2:5

Střely vedle: 3:3 

Střely na branku: 5:4



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice
Lukáš Mourek - sportovní ředitel: V úvodu utkání měl soupeř územní převahu, ale bez šancí. My se dostali Tomem Bílým do vedení, hra se vyrovnala a podařilo se nám dát ještě gól do šatny. Tím se zápas zlomil. Ve druhém poločase jsme již byli lepším týmem. Druhá půle patřila nám, ale mrzí nás dva inkasované góly prakticky z ničeho. Ze tří střel na bránu jsme dostali dva góly. Jinak jsme byli lepším a produktivnějším týmem. Z naší strany to byla one man show v podání Toma Bílého, který mohl klidně přidat i pátý gól. Kromě čtyř vstřelených byl i u všech dalších šancí.




Sestavy


FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - P. Rybák [-] , K. Krejčí [-] , R. Jandera [-] , O. Kafka [-] , R. Zahrádka [-] , M. Rozhoň [-] (1. I. Butnaru [-] ) , J. Máška [-] (90. Š. Vondrák [-] ) , T. Bílý [-] , J. Smola [-] , O. Bublík [-]

FC ZVVZ Milevsko
V. Neužil [-] - R. Bártík [-] (70. T. Pich [-] ) , M. Kálal [-] (57. D. Imbr [-] ) , M. Málek [-] , D. Petřík [-] , A. Kotrba [-] , J. Hadáček [-] (79. K. Samec [-] ) , O. Kosobud [-] , T. Vakoč [-] , O. Souček [-] , J. Marvan [-]

Hráči zápasu: T. Bílý .
Počet diváků: 201. Rozhodčí: Kaštánek Libor - PRAVDA Luboš, LEPIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Václav Plachta

Expert: Tomáš Čakrt
Tip experta: výhra domácích

Pro nás není Milevsko úplně oblíbený soupeř a čeká nás určitě těžký zápas. Ale nemohu jinak.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích