R. Szó 20. (p.)
D. Lafata 52.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

24.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník si doma poradil s Třeboní


Branky


20. R. Szó (p.) , 52. D. Lafata
19

Po středečním vítězství nad Rudolfovem i s Bořkem Dočkalem v sestavě, čekal na Olešník soupeř z Třeboně. Jiskra chtěla domácím zápas znepříjemnit a nejlépe i navázat na bodový zisk proti Jankovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta pro domácí

Zápas pohledný na oči od obou týmů přinesl prví důležitý moment po dvaceti minutách hry. Lafata byl stažen ve vápně a sudí Pečenka nařídil pokutový kop. K němu se postavil Szó, a ten nedal brankáři Flaškovi šanci. Domácí vstřelili sice první branku, ale obrázek hry se neměnil. Na pohledné akce domácích dokázala Jiskra reagovat svým snajprem Průchou, ale ani ten si nevěděl rady s brankářem domácích. Poločas tedy skončil díky olešnické penaltě jednobrankovým náskokem domácích.

Pojistka Lafaty

Přes sto padesát diváků se ve druhém poločase dočkali branky už za sedm minut hry. V 52. minutě rozjeli domácí kombinaci, kdy David Tomášek a Jakub Toth vykombinovali míč až k centru, na který si naskočil kdo jiný, než David Lafata, který se tak prosadil, stejně jako ve středu s Rudolfovem, hlavou. Čas po druhé brance plynul a domácí zkušeně kontrolovali hru. Navíc jim to v závěru ulehčili sami hosté, když kapitán Hromádka viděl po dvou žlutých kartách i červenou a musel tak dříve do sprch. Nutno ale dodat, že obě žluté karty byly zbytečně, neboť byly za slovní projevy.

Olešník si tedy pohlídal zápas s Třeboní a zvítězil poměrem 2-0.



Ohlasy k zápasu


FK Olešník
FB Olešník: Završení anglického týdne znamenalo pro naše fotbalisty výzvu v podobě běhavého a mladého manšaftu z Třeboně. I s tím si však Olešničtí dokázali poradit a výhrou 2:0 si připsali již páté vítězství v řadě. V utkání, kvalitním z obou stran, byli přece jen lepším týmem domácí a svou převahu zužitkovali ve 20. minutě, když se Szó z penaltového puntíku nemýlil. Za hosty byl největší hrozbou vždy nepříjemný Průcha, který ovšem v žádné ze svých šancí nevyzrál na bezchybného P. Tomáška. Jednobrankové vedení pojistili domácí ve druhém poločase, kdy pěkná akce po spolupráce D. Tomáška s Tothem vyústila ve výstavní centr, který našel Lafatu. 2:0.  Závěr utkání si domácí již pohlídali a dobře se tak naladili na derby příští týden na hřišti Týna nad Vltavou




Sestavy


FK Olešník
P. Tomášek [-] - D. Lafata [-] , J. Kalášek [-] , P. Nohava [-] , T. Vrážek [-] , R. Szó [-] (87. D. Heller [-] ) , J. Martinec [-] (76. L. Dudek [-] ) , M. Miklík [-] , D. Tomášek [-] , L. Vojta [-] , J. Toth [-]

TJ Jiskra Třeboň
J. Flaška [-] - F. Radosta [-] (76. M. Franěk [-] ) , J. Zavadil [-] , V. Týnavský [-] , L. Hromádka [-] , M. Rezek [-] , M. Průcha [-] , J. Matoušek [-] , J. Kubata [-] (75. Š. Candra [-] ) , D. Širhal [-] , J. Schneider [-] (67. J. Vrána [-] )

ŽK: 83. D. Tomášek , 89. D. Lafata - 20. L. Hromádka , 41. J. Kubata , 56. M. Průcha , 65. J. Zavadil , 67. J. Schneider . ČK: 85. L. Hromádka .
Hráči zápasu: P. Tomášek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PEČENKA Miroslav - KRČÍN Jan, DIMITROV Nikolaj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Tomáš Čakrt
Tip experta: výhra domácích

Olešník má kvalitu. Doma na jaře zatím neztratil ani bod a nezaváhá ani v sobotu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích