1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

24.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov vydoloval v Dražicích tři body


Branky


18

V sobotu se v Dražicích odehrál duel dvou týmů, kterým se jaro ale vůbec nedaří. Dražice vyhráli pouze dvakrát a Rudolfov dokonce získal pouhé dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek pro hosty

Jeden ze dvou bodů získali hosté v minulém utkání s Protivínem a dobrou hru si přenesli i do zápasu v Dražicích. Navíc už ve druhé minutě se prosadil nejlepší střelec Rudolfova Marek Sládek a ten tak poslal hosty do vedení. Ty vstřelená branka nakopla a do půl hodiny zvýšil na rozdíl dvou branek Tlamsa. Domácí sice bojovali, ale v první půli brankáře Teringla nepřekonali.

Závěrečný tlak

Druhá půle byla plná bojovnosti hlavně od domácích, kteří se snažili s výsledkem něco udělat. Nejdůležitější chvíle ale přišly až v poslední desetiminutovce. Nejprve svojí nedisciplinovaností oslabil Dražice svojí druhou žlutou v zápase Horka a domácí tak museli dohrávat o deseti. I přes to ale dokázali v 87. minutě zásluhou Běhouna snížit, ale na vyrovnání už nedošlo. Rudolfov tak slaví první jarní výhru za vítězství 2-1.



Sestavy


TJ Dražice
J. Počinek [-] - M. Stuchlík [-] (70. T. Běhoun [-] ) , J. Štecher [-] , M. Mareš [-] (83. V. Tesař [-] ) , P. Novotný [-] , J. Svojše [-] , M. Pražma [-] , V. Studenovský [-] (62. M. Šimák [-] ) , T. Bareš [-] , D. Štecher [-] , M. Horka [-]

SK Rudolfov
T. Teringl [-] - R. Pouzar [-] , O. Tlamsa [-] , J. Toman [-] , D. Boček [-] (86. J. Šindelář [-] ) , M. Sládek [-] , F. Peiger [-] , R. Tyrpák [-] , D. Říha [-] , Š. Prokeš [-] , J. Novotný [-]

ŽK: 40. D. Štecher , 53. J. Štecher , 58. M. Horka , 68. M. Stuchlík , 77. T. Běhoun , 79. P. Novotný , 82. J. Svojše , 88. V. Tesař - 49. D. Říha , 79. R. Pouzar , 88. F. Peiger . ČK: 80. M. Horka .
Hráči zápasu: O. Tlamsa .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VICAN Miroslav - CIGÁŇ Roman, KOLLMANN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Tomáš Čakrt
Tip experta: výhra domácích

Dražice čtyřikrát v řadě prohráli. Doma ale utkání i s ohledem na středeční vložený zápas Rudolfova zvládnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích