2:1
(1:1)
24. J. Říský (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 13:30

24.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semice otočily duel s Osekem


Branky


39. P. Keclík , 73. P. Listopad - 24. J. Říský (p.)
18

Prvním zápasem čtyřiadvacátého kola byl sobotní duel dvou týmů ze spodku tabulky s rozdílnou formou. Zatímco Osek na jaře sbírá body, Semice trápí koncovka a v zápase s Osekem chtěli po delší době opět naplno bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta a vyrovnání

Domácím ale už ve 24. minutě zkomplikoval cestu za vítězstvím Říský, který dostal možnost zahrávat pokutový kop poté, co Hosnedl obral Zborníka a následně byl nevápně faulován Listopadem. Dvořáček sice vystihl směr, ale Osecký hráč poslal míč nechytatelně do horních pater branky domácích. Domácí ale byli stále lepším týmem a do poločasu dokázali svěřenci trenéra Nouska vyrovnat. Ve 39. minutě totiž posadil Listopad míč přesně na hlavu Keclíkovi a ten se nemýlil. 

Listopadova rána za tři body

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu a domácí se svojí kombinační hrou snažili dostat před brankáře Vlka. To se ale nedařilo a tak v 73. minutě napřáhl Listopad ze třiceti metrů a jeho puklice zapadla do sítě. Následně si domácí zkušeně závěr pohlídali a Semice tak slaví důležité vítězství nad Osekem, 2-1.



Ohlasy k zápasu


FC AL-KO Semice
Marcel Nousek - trenér: Konečně tři body po dlouhé době, jsme za to rádi a vzhledem k vítězství ostatních týmů kolem nás to jsou zlatý tři body. Do zápasu jsme vlétli nabuzení a útočili jsme do zkonsolidované obrany hostí, kterým chybělo pár důležitých hráčů. Hosté se z ojedinělé příležitosti dostali do vedení, ale my jsme ještě v poločase dokázali vyrovnat. Ve druhém poločase jsme byli trpělivý a povedlo se nám díky Listopadovi, který byl dnes u všeho, zvítězit.




Sestavy


FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - P. Valach [-] (85. Z. Pšenička [-] ) , L. Zborník [-] , P. Keclík [-] (88. J. Řezáč [-] ) , F. Blažek [-] , D. Šourek [-] (77. D. Buchtele [-] ) , M. Valach [-] (46. J. Linhart [-] ) , P. Listopad [-] , M. Pohnán [-] , M. Kačírek [-] (70. J. Forman [-] ) , J. Keclík [-]

TJ Osek
T. Vlk [-] - M. Čapek [-] , M. Čapek [-] (70. J. Zelenka [-] ) , M. Šrámek [-] , J. Sigmund [-] , J. Říský [-] , S. Hosnedl [-] , J. Kinkor [-] , K. Maroušek [-] , M. Carda [-] , M. Krejčí [-]

ŽK: 77. P. Keclík , 84. F. Blažek .
Hráči zápasu: P. Listopad .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vican Miroslav - BOČEK Petr, ŠŤASTNÝ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Tomáš Čakrt
Tip experta: remíza

Semice jsou podle mě momentálně trochu v útlumu. Osek hraje dobře, ale budou mu opět chybět některé opory.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza