V. Dobal 88.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

23.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejdřív postavit bránu, poté obrat Hradec. Týn měl pilnou sobotu


Branky


20

V sobotu měli hráči Olympie pilný program, když nejprve postavili svatební bránu jednomu z členů týmu a poté je čekal duel s prvním Hradec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zodpovědná obrana

Vajgar chtěl být i po Týně stoprocentní na jaře, ale domácí se dobře na hráče hostujícího týmu připravili. Na těžkém terénu zodpovědně bránili a dokázali hrozit do otevřené obrany Hradce. V první půli kralovali obrany a fanoušci domácího Týnu si museli na šance počkat. V jedné takové se objevil Račák po přesném pasu za obranu, ale na brankáře Hulíka nevyzrál. Poté z rohového kopu mířil Stoklasa zase nad bránu. I Hradec měl své příležitosti, ale i likvidovala domácí obrana, a tak poločas skončil za bezbrankového stavu.

Závěr, jako hrom!

Podstatné události zápasu se udály až v závěru utkání. V 81. minutě si na přímý kop Škardy vyskočil hostující Völfel a obránce Vajgaru poslal svůj tým do pozdního vedení. Body se ale nakonec dělily, neboť Týn v 88. minutě dokázal vyrovnat. Domácí totiž dostali možnost přímého kopu z nebezpečného prostoru, k míči se postavil Dobal s Meidlem a právě hráč s číslem osmnáct na dresu, Vladimír Dobal, nejspíše i s přispěním lehké teče, vyrovnal utkání a stanovil tak konečný stav utkání na 1-1.



Ohlasy k zápasu



FK Jindřichův Hradec 1910
FB Jindřichův Hradec: Sedmou výhru muži nepřidali a v Týně brali za remízu pouze bod. Zápas hraný na poměrně těžkém terénu patřil mezi ty méně povedené. Domácí velmi zodpovědně bránili a nebezpeční byli hlavně z rychlých brejků a standardních situací. My jsme z několika slibných šancí dokázali využít až tu v 81. minutě, kdy otevřel skóre zápasu hlavičkující Völfel. V 88. minutě se skóre měnilo znovu, z přímého kopu se bohužel prosadili domácí.



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] - L. Maxa [-] , V. Dobal [-] , J. Mezera [-] (89. J. Novák [-] ) , J. Hudeček [-] , J. Brom [-] , M. Račák [-] , J. Liška [-] (79. J. Vachuta [-] ) , J. Meidl [-] , L. Stoklasa [-] , M. Procházka [-] (67. M. Šálený [-] )

FK Jindřichův Hradec 1910
J. Hulík [-] - J. Jaroš [-] , P. Hauser [-] (75. O. Blažek [-] ) , J. Madar [-] (62. M. Völfel [-] ) , F. Waník [-] , J. Škarda [-] , K. Strejček [-] (71. A. Šmíd [-] ) , M. Janák [-] , F. Votava [-] , J. Rejthar [-] , P. Koktavý [-]

Hráči zápasu: V. Dobal .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Kaštánek Libor - LEPIČ Jiří, NĚMEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Václav Plachta

Expert: Lukáš Hofmann
Tip experta: výhra hostů

Velké hřiště v Týně připomínající letiště na Hosíně bude vyhovovat Hradci. Martin Janák vsítí čtyři góly.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů