2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

23.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov bere s Protivínem bod


Branky


41. O. Tlamsa , 56. O. Tlamsa - 32. M. Říha , 58. J. Vorel
20

Po nepříznivých výsledcích na jaře čekal na tým z Rudolfova další těžký soupeř. Protivín dokáže totiž v některých zápasech zatopit i těm nejlepším.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boj na obě strany

Skoro sto padesát diváku vidělo od prvních minut velice pohledný fotbal, který přinášel šance na obou dvou stranách. Půl hodiny hry ale vládly, a tak si fanoušci počkali na první branku až do dvaatřicáté minuty. Brankář domácích Keřka našel svojí přihrávkou pouze Říhu, který obešel bezmocného brankáře domácích a poslal Protivín do vedení. Rufolfov ale dokázal za devět minut vyrovnat zásluhou Tlamsy, který uklidil odražený míč po rohovém kopu placírkou k tyči.

Zasloužená remíza

Střelec vyrovnávací branky dal o sobě vědět také ve druhém poločase a to opět nejvýraznějším způsobem. Akce od domácího obránce se dostala až k Peigerovi, který přízemní přihrávkou vybídl k lehkému usměrnění právě Tlamsu. Domácí se ale radovali z vedení ještě menší dobu, když za dvě minuty vyrovnal Vorel. Kapitánovi hostů se totiž perfektně k noze odrazil míč, který domácí obrana chtěla dostat pryč. Oba týmy chtěly za každou cenu brát tři body, ale když i tu největší šanci, i s troškou štěstí, chytil hostující brankář Pícha, tak bylo jasné, že body se v Rudolfově rozdělí za remízu 2-2.



Sestavy


SK Rudolfov
D. Keřka [-] - R. Pouzar [-] , V. Vejvar [-] (65. L. Janák [-] ) , O. Tlamsa [-] (84. D. Boček [-] ) , O. Hajný [-] , M. Sládek [-] , F. Peiger [-] (58. J. Toman [-] ) , R. Tyrpák [-] , D. Říha [-] , Š. Prokeš [-] , J. Novotný [-]

FK Protivín
V. Pícha [-] - P. Hrachovec [-] , M. Nedvěd [-] , M. Urban [-] (46. D. Bečvář [-] ) , R. Vojta [-] - M. Zach [-] , V. Kulík [-] (65. V. Štěpka [-] ) , Z. Vorel [-] , M. Říha [-] (74. J. Kozák [-] ) , J. Vorel [-] , L. Buko [-]

ŽK: 22. D. Říha .
Hráči zápasu: O. Tlamsa .
Počet diváků: 134. Rozhodčí: BOČEK Petr - CIGÁŇ Roman, KRČÍN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Václav Plachta

Expert: Lukáš Hofmann
Tip experta: remíza

Rudolfov v domácím prostředí získá bod s Protivínem, který se bude trápit na těžkém prostředí.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza