0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

23.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Prachaticích vznikla bezbranková remíza


Branky


20

Semice po dvou výhrách na jaře třikrát v řadě padla a vrátit se na vítěznou vlnu chtěli hráči AL-KA v Prachaticích, kde Tatran bojuje o bytí, nebytí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovný fotbal

Na nerovném a podmáčeném hřišti byli v prvních minutách aktivnější domácí, ale hráči Tatranu nedokázali převahu přetavit v úvodní branku. Semice postupně vyrovnaly hru a zápas se pak dostal do koloběhu zkažených přihrávek, bez většího ohrožení branky. Jediná šance za zmínku v prvním poločase stojí dalekonosná rána Keclíka, kterou Coufal dokázal zlikvidovat.

Největší šance v závěru

Druhý poločas se hosté do zápasu opřeli a dokázali větrat obranu Tatranu hlavně ze stran, za pomoci krajních hráčů. Šance Keclíka a následně i Blažka v síti neskončila, a tak dokázali zahrozit i domácí. Po nákopu a následném sklepnutí ale i pokus Tatranu skončil nad sítí. Největší dvě šance přišly až v závěru, kdy nejprve hostující Valach trefil tyč Coufalovi branky a následně po standardní situaci Tatranu vznikla skrumáž, ze které se míč za brankovou čáru nedostal. Tatran tak remizoval 0-0 a záchrana vypadá čím dál víc nereálně.



Ohlasy k zápasu



FC AL-KO Semice
Marcel Nousek - trenér: V Prachaticích jsme chtěli hlavně bodovat, to se ve výsledku povedlo a Tatranu jsme nedovolili se k nám přiblížit. Herně jsme byli lepší, hlavně ve druhé půli, ale z našich šancí jsme nedokázali nic proměnit. V největší šanci nás zastavila tyčka. Musíme se zaměřit na zakončování naše a příští týden doma už konečně zabrat.



Sestavy


FK Tatran Prachatice
L. Coufal [-] - D. Kováč [-] , F. Král [-] (46. J. Koubek [-] ) , I. Horák [-] , R. Černý [-] (46. J. Fürbach [-] ) , J. Rauscher [-] , J. Rauscher [-] , A. Kasík [-] (77. T. Kovář [-] ) , J. Pravda [-] , J. Luňáček [-] , S. Legdan [-]

FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - P. Valach [-] , L. Zborník [-] , P. Keclík [-] (67. M. Valach [-] ) , F. Blažek [-] , J. Linhart [-] (62. R. Veleman [-] ) , D. Šourek [-] (79. J. Řezáč [-] ) , Z. Pšenička [-] , P. Listopad [-] , M. Kačírek [-] (46. J. Forman [-] ) , J. Keclík [-]

ŽK: 36. D. Kováč , 68. J. Rauscher . ČK: 89. J. Rauscher .
Hráči zápasu: F. Blažek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DIMITROV Nikolaj - LEIŠ Filip, VÍTEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Lukáš Hofmann
Tip experta: remíza

Ač nerad, cítím bod pro Prachatice.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích