2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 15:00

23.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okresní derby bez vítěze


Branky


20

V neděli se v Oseku schýlilo k okresnímu derby, ke kterému přijel soupeř ze Strakonic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka do šatny od Hocha

Zápas sousedů ze spodku tabulky očekával vyrovnaný duel a tato predikce se i plnila. Bojovné utkání, plné osobních soubojů, přinesl branku po dvaceti minutách hry. Hosnedl se rozhodl z úhlu poslat míč do vápna a ten si do branky Junioru nešťastně srazil Smola. Vedení ale Oseku dlouho nevydrželo, neboť za čtyři minuty, ve 26. minutě, z přímého kopu nádhernou ranou vyrovnal Krejčí. Do konce poločasu si ale domácí dokázali vzít vedení zpátky, když dvě minuty před koncem poločasu po rohovém kopu udeřil domácí kapitán Jan Hoch.

Vyrovnání a dvě červené

Druhá půle přinesla ani ne po čtvrt hodině hry druhé vyrovnání, když Bílý našel svojí přihrávkou Máška a ten se nemýlil. V 68. minutě ale domácí dostali možnost převzít otěže zápasu, když Rybák úmyslně zahrál rukou a viděl tak druhou žlutou kartu. Domácí přesilovku nevyužily ze dvou důvodů. V 85. minutě byl totiž vyloučen i domácí hráč, Martin Carda a největší šanci vychytal zákrokem na brankové čáře strakonický Lízal. Derby tak nepoznalo vítěze a týmy si body dělily za remízu 2-2.

 

STATS

Rohy : 10:5

Střely na branku : 4:3

Střely mimo branku : 3:3

 



Ohlasy k zápasu



FK Junior Strakonice
Jiří Cibulka - vedoucí mužstva: Okresní derby hrané v Oseku mnoho krásy nenabídlo. Byl to zápas plný soubojů a boje o každý metr hřiště. V 21 minutě šťastně udeřili domácí Hosnédlem, brzo přišlo vyrovnání z trestného kopu a ve 43. minutě si domácí vzali zpět vedení, když se po rohovém kopu trefil Hoch. Druhý poločas se hrál ve stejném duchu. V 53 minutě Krejčí poslal mezi beky přihrávku na Bílého, ten našel ve vápně volného Mášku, který střelou k tyči srovnal skóre na 2 : 2. Dělba bodů si myslím byla spravedlivá. Za nás bych dnes nikoho nevyzdvihoval. Byl to zodpovědný kolektivní výkon.



Sestavy


TJ Osek
T. Vlk [-] - M. Čapek [-] , M. Čapek [-] (88. J. Kinkor [-] ) , M. Šrámek [-] , J. Sigmund [-] , D. Říský [-] , J. Říský [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] , L. Němeček [-] , M. Carda [-]

FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - P. Rybák [-] , J. Benedikt [-] , K. Krejčí [-] , O. Kafka [-] , M. Rozhoň [-] , J. Máška [-] (91. L. Pomej [-] ) , T. Bílý [-] , R. Zahrádka [-] , J. Smola [-] , O. Bublík [-] (81. M. Štöger [-] )

ŽK: 53. M. Čapek , 68. J. Hoch , 77. M. Carda - 48. K. Krejčí , 61. P. Rybák , 86. J. Benedikt . ČK: 85. M. Carda - 68. P. Rybák .
Hráči zápasu: L. Lízal .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Radek - VICAN Miroslav, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Lukáš Hofmann
Tip experta: výhra domácích

V Oseku se nevyhrává jednoduše, tady věřím domácímu mužstvu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích