0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 10:15

23.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník vyloupil Tábor


Branky


23. R. Szó , 64. D. Lafata
19

Třiadvacáté kolo nabídlo v sobotu duel týmů z předních příček tabulky. Olešník zamířil do Tábora, kde chtěli hráči připsat třetí výhru v řadě. Proti ale byla rezerva Táborska, která si minulý víkend zastřílela v Jankově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Centr, který skončil v brance

To, že oba týmy jsou v horních patrech tabulky, má svůj důvod a ten mužstva předváděla od prvních minut. Míč sice drželi na svých kopačkách více domácích borci, ale hosté vyráželi často do nebezpečných protiútoků, které dokázal likvidovat domácí brankář Hňup. Ve třiadvacáté minutě ale přišel rohový kop hostí. Ti nabídnutou standardní situaci rozehráli nakrátko, k míči se dostal Szó a jeho nebezpečně kroucený míč zapadl až do branky domácích. Ti se následně snažili vyrovnat, ale prakticky všechny jejich šance branku Olešníku neohrozili.

Pojistka Lafaty

Do druhé půle domácí chtěli zápas nejlépe otočit, ale v 64. minutě přišla studená sprcha od olešnických hráčů. Po průnikové přihrávce se dostal za záda všech Lafata a ten Hňupa překonal střelou na bližší tyč. Dvoubrankové vedení hostům nemuselo dlouho vydržet, ale brankář Tomášek dokázal nebezpečnou střelu jednoho z hráčů Táborska vytěsnit na břevno. Největší šance ale přišla z kopaček Neužila, který svojí ranou ale orazítkoval pouze tyč. Olešník tak nakonec i se štěstím zvítězil v Táboře 2-0.



Ohlasy k zápasu



FK Olešník
FB Olešník: Sobotní slunečné dopoledne na táborské Viktorce svedlo proti sobě dvě mužstva z vrchních pater tabulky. Tomu odpovídala i hra, kdy domácí i my potvrzovali fotbalovou kvalitu. Navzdory mírnému deficitu v držení balonu jsme však měli v první půli šance hlavně my. K naší škodě jsme se však prosadili pouze jednou a znovu po osvědčeném postupu z rohového kopu. Ve druhé půli se hra příliš nezměnila. V 65. minutě jsme znovu udeřili, když průniková přihrávka našla Lafatu a ten překvapil brankáře střelou na přední tyč. Domácí se dočkali většího ohrožení branky záhy, když prudkou střelu z vápna vytěsnil fantasticky na břevno Tomášek. O chvilku později měl poslední šanci domácí kapitán Neužil. Závěr jsme si pak již zkušeně pohlídali a připisujeme si tak velice cenné a vydřené 3 body.



Sestavy


FC MAS Táborsko B
F. Hňup [-] - D. Neužil [-] , D. Fišer [-] , O. Kupka [-] (68. K. Chotovinský [-] ) , M. Pánek [-] , L. Jansa [-] , M. Ott [-] , J. Alozie [-] , J. Činčura [-] (46. F. Švec [-] ) , R. Trantýr [-] , J. Pajer [-]

FK Olešník
P. Tomášek [-] - D. Lafata [-] , J. Kalášek [-] , P. Nohava [-] , T. Vrážek [-] , R. Szó [-] , J. Martinec [-] (65. D. Tomášek [-] ) , M. Miklík [-] , L. Vojta [-] , J. Toth [-] , D. Heller [-]

ŽK: 84. M. Ott , 85. L. Jansa - 71. R. Szó , 84. T. Vrážek .
Hráči zápasu: R. Szó .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Krčín Jan - VOTAVA Pavel, ALBERT Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Lukáš Hofmann
Tip experta: výhra domácích

Mladý tým Táborska porazí v domácím prostředí Olešník. Luboš Jansa obdrží ŽK. Utkání rozhodne levonohý nigérijský "Messi" John Alozie.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích