Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:30

22.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Táborsko vyloupilo Jankov


19

Po prvních bodech, které Jankov získal v minulém kole při výhře v Rudolfově, na zelenobílé čekalo domácí utkání s rezervou Táborska, které bylo jasným favoritem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Odskočený Tolno s Neužilem

Roli favorita plnili hosté už od prvních minut, a i když Komrska první větší šanci ve čtvrté minutě chytil, tak z následného rohového kopu dokázal už Neužil poslat Táborsko do vedení. Kapitán hostí měl prsty i ve druhé brance. V 18. minutě si s ním narazil Tolno a Komrska lovil míč podruhé ze sítě. Za dalších deset minut to už bylo o tři branky, když Alozie našel na vápně Neužila a kapitán si připsal už druhou branku v zápase. Dvoubrankový nakonec nezůstal v první půli Tolno, který přidal ve 36. minutě čtvrtou branku hostí. Poslední, kdo se v poločase trefili, byli nakonec domácí. Na konci pohledné akce se objevil Hofmann a ten vstřelil tak první branku v janovském dresu.

Hattrick Neužila

Branka před koncem půle domácí nabudila a ti byli v prvních minutách lepším týmem. Všechny šance si ale pohlídal hostující brankář Hňup, a když nemohl zasáhnout, tak selhala domácím koncovka, jako při šanci Řepa, nebo Vokurky, kteří oba těsně minuli. Poté o sobě dali vědět opět hosté a by to opět kapitán Neužil, který v 65. minutě dokonal hattrick. Poté se zápas dostal do klidného tempa a Jankov hrál s Táborskem vyrovnanou partii. To ale neplatilo na konci zápasu, když se ještě dvakrát prosadil střídající Chotovinský. Táborsko tak veze z Jankova všechny body za vysokou výhru 7-1.



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
Web SK Jankov: Osm branek viděli fotbaloví fanoušci, kteří v neděli odpoledne zavítali do jankovské Precis arény. Bohužel v drtivé většině z nich radost neměli, jelikož hned sedmkrát skončil míč v domácí síti. Rezerva druholigového Táborska výběr Jankova jasně přehrála a o výsledku rozhodla už v prvním poločasu, kdy si vytvořila tříbrankový náskok, který po změně stran ještě navýšila. Hattrickem zazářil po neděli sedmnáctigólový David Neužil, za Jankov zaznamenal premiérovou branku v mistrovském utkání Lukáš Hofmann.




Sestavy


SK Jankov
J. Komrska [-] - L. Kočí [-] , T. Kupka [-] , L. Hofmann [-] , L. Fajtl [-] (46. P. Borovka [-] ) , V. Jirkovský [-] , D. Točík [-] , J. Vokurka [-] , M. Votava [-] , A. Píša [-] (31. M. Rachač [-] ) , J. Řepa [-] (74. J. Píša [-] )

FC MAS Táborsko B
F. Hňup [-] - D. Neužil [-] , F. Švec [-] (46. M. Jíra [-] ) , E. Tolno [-] , M. Pánek [-] , L. Jansa [-] (81. K. Chotovinský [-] ) , M. Ott [-] , L. Koblasa [-] , J. Alozie [-] , J. Činčura [-] , J. Pajer [-]

ŽK: 77. T. Kupka - 40. J. Činčura , 76. L. Jansa .
Hráči zápasu: D. Neužil , J. Alozie , E. Tolno .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Němec Václav - LEPIČ Jiří, KAŠTÁNEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Filip Breibisch
Tip experta: výhra hostů

Jankov na jaře bez bodu a proti Táborsku nebude mít moc šanci.

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů