Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:30

22.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strakonice slaví třetí výhru v řadě


Branky


19

Po demolici Protivína a důležité výhře v Prachaticích čekal na Junior druhý domácí duel v areálu Na Křemelce. K zápasu přijel, jako soupeř, tým z Dražic, který poslední dva duely naopak prohrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta

Zápas otevřel gólová stavidla už po třech minutách a radovali se domácí. Krejčího roh dokázal Bublík dostat na Zahrádku a ten překonal brankáře hostů Počínka. Hosté ale dokázali za sedm minut vyrovnat, když ve vápně skóroval Běhoun. Branka hosty nakopla a ti si dělali s domácími, co chtěli. Hostům ale nevycházela koncovka, a tak branka Kozlíka zůstala neohrožená. Ve 30. minutě se domácí mohli ujmout podruhé v zápase vedení, když sudí Leiš nařídil pokutový kop po zákroku na Krejčího. Sám faulovaný Krejčí si vzal penaltu, ale Počínek vystihl směr a jeho kop lapil. Další šance už zůstaly v prvním poločase nevyužity a tak prvních pětačtyřicet minut skončilo remízovým stavem 1-1.

Spasitel Krejčí

Druhý poločas byl Junior aktivnější a také si hráči domácích vytvořili první šanci, ale Rozhoň přímý kop nevyužil. V 63. minutě navíc přišla studená sprcha, když vedení otočil na stranu hostů svojí druhou branku Běhoun. Junior byl dál lepší, ale dlouho nedokázal využít své šance. Butnaru branku přestřelil a následně Smola namířil míč přímo do brankáře. Tlak domácích dostal ještě bonus v 78. minutě, když viděl hostující Veselý druhou žlutou a následně i červenou kartu. Přesilovka byla využita okamžitě. Z přímého kopu si totiž vzal míč Bílý, který prošel do vápna a nechytatelnou ranou pod břevno vyrovnal. Hosté poté mohli i v oslabení opět zvrátit vedení na svojí stranu, ale rychlý brejk skončil pouze na tyči. Tahle neproměněná šance hosty zamrzela v 86. minutě, kdy dostal do vápna přesný míč Krejčí a otočil duel na stranu domácích. Junior tak nakonec zvítězil 3-2.

 

STATS

Rohy: 10 : 4

Střely vedle: 5 : 2

Střely na branku: 8 : 4

 



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice
Jiří Cibulka - vedoucí mužstva: Úvod utkání začal pro nás parádně. Již ve 3. minutě nás Zahrádka poslal do vedení. Radost netrvala dlouho a v 10. min. po nedůrazu ve vápně byl volný Běhoun, který neměl problém skórovat. Po této brance jsme se nemohli dostat do tempa a hru určovali hosté, ale branku Kozlíka neohrozili. Ve 30. minutě byl ve vápně faulován Krejčí a byla z toho penalta, kterou Krejčímu Počinek lapil, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu. Druhý poločas jsme byli mnohem aktivnější- V 64 minutě přišel pro náš šok, když druhou střelou na bránu otočil skóre opět Běhoun. V 79. přišel zřejmě zlom v utkání, když Bílého fauloval Veselý, dostal druhou žlutou a zároveň červenou. Z rozehraného kopu Bílý pronikl do vápna, střelu pověsil pod břevno a vyrovnal. Nám poté vyšel parádní tah, když jsme na hřiště v 70. minutě poslali mladého hráče Štögera. V 86 minutě Rybák poslal přes celé hřiště pas na Štögera a jeho přesná rozhodující přihrávka do vápna na Krejčího znamenala třetí gól. Zasloužené, ale vydřené vítěztví 3:2.




Sestavy


FK Junior Strakonice
J. Kozlík [-] - J. Smola [-] (94. L. Pomej [-] ) , P. Rybák [-] , J. Benedikt [-] , O. Bublík [-] , R. Zahrádka [-] , M. Rozhoň [-] , J. Máška [-] (70. M. Štöger [-] ) , T. Bílý [-] , I. Butnaru [-] (78. M. Boukalík [-] ) , K. Krejčí [-] (93. O. Kafka [-] )

TJ Dražice
J. Počinek [-] - J. Svojše [-] , R. Vačlena [-] (71. M. Horka [-] ) , V. Studenovský [-] (84. O. Páša [-] ) , T. Běhoun [-] , J. Štecher [-] , D. Štecher [-] , J. Stuchlík [-] (58. D. Tůma [-] ) , T. Bareš [-] , P. Novotný [-] , M. Veselý [-]

ŽK: 11. I. Butnaru , 46. J. Máška , 82. J. Benedikt - 7. J. Svojše , 18. M. Veselý , 68. J. Počinek , 82. D. Štecher , 87. P. Novotný . ČK: 78. M. Veselý .
Hráči zápasu: O. Bublík .
Počet diváků: 108. Rozhodčí: LEIŠ Filip - CIGÁŇ Roman, NEDVĚD Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Filip Breibisch
Tip experta: výhra domácích

I když obě mužstva výsledkově nepřesvědčují, Strakonice to doma udrží.

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích