M. Škoda 13. (p.)
K. Kadlec 32.
D. Kolafa 39.
3:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:30

21.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoký duel ovládla domácí Hluboká


Branky


13. M. Škoda (p.) , 32. K. Kadlec , 39. D. Kolafa - 10. J. Říský , 86. J. Hoch
22

Zlepšené výsledky Oseku přinesly po čtyřech zápasech deset bodů a na tyto výsledky chtěli hráči navázat i na Hluboké. Tým z podzámčí chtěl zase napravit zaváhaní z Prachatic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoký poločas

Kdo nestihl prvních patnáct minut, hodně litoval. Už po deseti minutách se dostali hosté do vedení, když brankáře Konečného překonal Jakub Říský. Vedení ale nemělo dlouhého trvání a hned za další tři minuty nařídil rozhodčí Dimitrov pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Martin Škoda. Pak si museli fanoušci počkat až do 32. minuty, kdy domácí otočili vedení na svojí stranu zásluhou Kadlece. Branka tým z podzámčí nakopl a do poločasu se ještě jednou prosadili, když ve 39. minutě mířil přesně Kolafa. Divoký poločas tedy skončil 3-1 pro Hlubokou.

Jen vyrovnání

Druhý poločas začal opatrněji a hosté se snažili s výsledkem utkání něco udělat. Domácí dlouho drželi dvoubrankové vedení, dokonce až do 86. minuty. Právě v této minutě dokázal vykřesat jiskřičku naděje Jan Hoch a hosté vrhli vše do útoku. Vyrovnat se jim ale už nepodařilo a tak Hluboká udržela vedení a bere tři body.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
D. Konečný [-] - J. Krejčí [-] , M. Otepka [-] , T. Antoš [-] - M. Škoda [-] (62. T. Pecka [-] ) , J. Rubick [-] , J. Funda [-] , V. Hrachovec [-] (73. M. Blažek [-] ) - P. Hájek [-] (76. T. Křiváček [-] ) , K. Kadlec [-] (82. D. Šuba [-] ) - D. Kolafa [-]

TJ Osek
T. Vlk [-] - M. Čapek [-] , M. Čapek [-] (84. J. Zelenka [-] ) , M. Šrámek [-] , J. Sigmund [-] , D. Říský [-] , J. Říský [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] (60. K. Maroušek [-] ) , L. Němeček [-] , M. Krejčí [-]

ŽK: 6. K. Kadlec , 29. P. Hájek , 83. D. Kolafa , 90. D. Konečný - 68. M. Čapek , 74. K. Maroušek , 89. J. Říský .
Hráči zápasu: D. Kolafa .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: DIMITROV Nikolaj - NEDVĚD Petr, PEČENKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Jan Hoch
Tip experta: výhra hostů

Tady nemůžu tipovat jinak než naši výhru. Hluboká je určitě favoritem, ale věřím, že nás trenér na soupeře připraví a ze zápasu odejdeme vítězně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích