0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 10:30

21.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trhové Sviny loupily v Třeboni


Branky


22

Po domácí výhře nad Táborskem chtěly Trhové Sviny získat nějaký ten bodík i v Třeboni, kde místní Jiskra chtěla hostům oplatit podzimní porážku 2-0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závěr půle pro hosty

První šanci si vypracovali hosté po rohovém kopu, ale rána Šemra po zemi neměla potřebnou razanci na ohrožení branky domácích. Po rohovém kopu dali o sobě o pár minut později vědět také domácí. Rozehraný roh nakrátko a následná střela Týnavského nenadělala Popovičovi moc velké problémy. Po čtvrt hodině hry si hostující Hruška zpracoval míč a Jiskra šla do přečíslení tři na dva. Naštěstí pro hosty po přihrávce Hromádky Průcha netrefil pořádně míč. Šancí přibývalo a po jedné takové se Matoušek ocitl sám před Popovičem. Domácí kapitán ale nechal vyniknout brankáře hostí. Domácí měli jednoznačně více ze hry, než hosté během prvního poločasu. Hráči Jiskry své šance ale nevyužívali, a tak přišel trest. Ve 43. minutě přišel rohový kop hostí, na který si vyskočil kapitán Ondřej Kolář a ten míč uklidil s přehledem na zadní tyč. Trhové Sviny tak po poločase vedly 1-0.

Obrana na jedničku

Druhý poločas se nesl v jasném znamení tlaku domácích, kteří chtěli vyrovnat stav utkání. Šancí měla Jiskra mnoho, přímý kop Týnavského, hlavičky Průchy s Candrou a mnoho dalších. Žádná z nich se ale neujala a obrana Trhových Svinů v čele s brankářem Popovičem se mohla po zápase pochválit. Sviny vyloupily Třeboň po výhře 1-0.



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Kopecký [-] - M. Rezek [-] (76. Š. Candra [-] ) , J. Zavadil [-] (83. M. Franěk [-] ) , V. Týnavský [-] (70. J. Schneider [-] ) , J. Vrána [-] (46. P. Tůma [-] ) , J. Kubata [-] , L. Hromádka [-] , M. Průcha [-] , F. Radosta [-] , J. Matoušek [-] , D. Širhal [-]

TJ Spartak Trhové Sviny
M. Popovič [-] - O. Šafránek [-] (35. M. Chromčák [-] ) , O. Kolář [-] , D. Kodras [-] , M. Valut [-] , J. Šemro [-] (90. L. Rolínek [-] ) , M. Kodras [-] , D. Brůha [-] , D. Tomek [-] , O. Hruška [-] , J. Novák [-]

ŽK: 22. J. Vrána , 23. M. Průcha , 62. J. Matoušek , 81. J. Kubata - 38. M. Chromčák , 63. D. Brůha , 72. D. Tomek , 75. J. Novák , 93. O. Kolář .
Hráči zápasu: O. Kolář .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: ALBERT Karel - PEČENKA Miroslav, DIMITROV Nikolaj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Jan Hoch
Tip experta: remíza

Oba týmy předvedly v posledním kole velmi dobré výkony a myslím si, že v bodovém zisku budou pokračovat, proto volím remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza