Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2023 15:00

21.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec veze z Táborska tři body


Branky


18

Druhý páteční duel se odehrál v Táboře, kde domácí B tým Táborska hostil Jindřichů Hradec. Vajgar na jaře chytl úžasnou formu a tu chtěli hosté potvrdit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohledný fotbal

Domácí se dvěma hráči z A týmu, včetně brankáře Kerla, hráli od první minuty velice vyrovnaný duel s hosty z Hradce. První šance na sebe dlouho nenechaly čekat a oba týmy se v nich prakticky střídaly. Po půl hodině hry se fanoušci dočkali i branek. Nejprve se ve 33. minutě prosadili hosté, když brankáře Kerla překonal Strejček. Domácí ale hned za dvě minuty vyrovnali zásluhou Trantýra a napínavý poločas tak přinesl remízový stav 1-1.

Za sedm minut hotovo

Druhý poločas začali aktivněji domácí, ale jejich šance končily na dobře chytajícím Hulíkovi. V 68. minutě přišla navíc studená sprcha pro domácí, když vedení vrátil hostům po rohovém kopu Jaroš. Branka domácími otřásla a za dalších šest minut to bylo už o dvě branky, když svojí druhou branku v zápase vstřelil Strejček. Nepovedenou část Táborska dokonal brankou na 4-1 o pár vteřin později Waník a bylo rozhodnuto. Vajgar sice přišel o svoji dlouhou jarní sérii bez inkasované branky, která skončila na neuvěřitelných 399 minutách, ale v bodech je to po vítězství 4-1 stále stoprocentní počet.



Ohlasy k zápasu



FK Jindřichův Hradec 1910
FB Jindřichův Hradec: Po velmi napínavém utkání vezeme z Tábora 3 body! V prvním poločase se hrál velice pohledný fotbal, který nabídl velké množství šancí. Vstup do druhé půle vyšel lépe domácím. V 68. minutě ovšem strhl vedení na naší stranu hlavičkou po rohovém kopu Jaroš. Poté jsme ještě během dvou minut přidali další dvě branky a o vítězi bylo rozhodnuto. V součtu obou utkání jsme Táborskou rezervu porazili 10:1



Sestavy


FC MAS Táborsko B
D. Kerl [-] - D. Neužil [-] , D. Fišer [-] , M. Pánek [-] , L. Jansa [-] (90. J. Marcolla [-] ) , K. Chotovinský [-] , M. Ott [-] (81. J. Pajer [-] ) , L. Koblasa [-] (84. M. Jíra [-] ) , J. Alozie [-] , J. Činčura [-] , R. Trantýr [-] (61. F. Švec [-] )

FK Jindřichův Hradec 1910
J. Hulík [-] - J. Jaroš [-] (79. J. Madar [-] ) , P. Hauser [-] , F. Waník [-] (84. M. Völfel [-] ) , P. Koktavý [-] , K. Strejček [-] (79. M. Petr [-] ) , M. Janák [-] (90. P. Ježek [-] ) , R. Mischnik [-] , F. Votava [-] , J. Rejthar [-] , J. Škarda [-] (84. O. Blažek [-] )

ŽK: 21. D. Fišer , 26. K. Chotovinský , 79. L. Jansa , 92. D. Neužil - 41. K. Strejček , 78. J. Škarda , 82. F. Votava , 88. J. Madar .
Hráči zápasu: K. Strejček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Mach Jan - NĚMEC Václav, SMOLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Plachta

Expert: Jan Hoch
Tip experta: remíza

Zápas dvou týmů ze špičky tabulky, které hrají kombinační fotbal. Táborsku se poslední zápas nevydařil, ale doma Hradec potrápí a budou brát bod za remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů