4:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 16:00

20.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec doma vynuloval Rudolfov


Branky


54. M. Toman , 60. M. Toman , 77. M. Janák (p.) , 86. K. Strejček
20

Jindřichův Hradec prochází jarem zatím na výbornou a dosavadní formu chtěli hráči Vajgaru potvrdit i v domácím zápase s Rudolfovem, který se zatím na jaře hledá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané půle

Oba týmy byly od první minuty aktivní a měli své šance. Na první rudolfovskou šanci z kopaček Pouzara navázal svojí zblokovanou střelou domácí Janák. Postupem času převzal otěže zápasu domácí Vajgar, který si začal vytvářet šanci za šancí. Když ale neuspěl ani Toman z bezprostřední blízkosti a hosté kontrovali šancí po rohovém kopu. Skončil velice zajímavý poločas bezbrankovým stavem.

Válec Vajgar

Druhý poločas už branky přinesl a to velice rychlým způsobem. Po devíti minutách poslal Hradec do vedení svojí hlavičkou Martin Toman. Hráč s číslem čtrnáct na zádech navíc za dalších šest minut z podobné situace náskok zvýšil na rozdíl dvou branek. Poločas hrůzy pro Rudolfov pokračoval dál a v 77. minutě nařídil sudí Nedvěd penaltu. K té se postavil Martin Janák a ten s jistotu poslal brankáře Teringla na druhou stranu. Poslední branku v závěru zápasu ještě přidal z otočky Strejček. Hradec tak doma zvítězil 4-0 a jeho prozatímní skóre 12-0 je pro soupeře děsivé.



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichův Hradec 1910
FB Jindřichův Hradec: Muži i počtvrté vítězně a opět s čistým kontem! První poločas skončil nerozhodně, když jsme nevyužili několik dobrých příležitostí. Na začátku druhého poločasu zahrozili i hosté, naše převaha ovšem vyústila ve dva góly Tomana, ke kterému se přidali Janák se střídajícím Strejčkem a zaslouženě jsme tak zvítězili 4:0. Díky zaváhání ostatních týmů jsme v čele tabulky získali náskok 6 bodů.




Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
T. Cettl [-] - J. Jaroš [-] , P. Hauser [-] , M. Toman [-] (66. K. Strejček [-] ) , J. Madar [-] (61. M. Völfel [-] ) , F. Waník [-] (83. M. Petr [-] ) , M. Janák [-] (83. Z. Wölfl [-] ) , R. Mischnik [-] , F. Votava [-] (83. P. Ježek [-] ) , J. Rejthar [-] , P. Koktavý [-]

SK Rudolfov
T. Teringl [-] - Š. Prokeš [-] , R. Pouzar [-] , M. Sládek [-] (74. D. Boček [-] ) , J. Novotný [-] , V. Vejvar [-] , R. Tyrpák [-] (74. O. Štolba [-] ) , O. Tlamsa [-] (74. J. Toman [-] ) , D. Říha [-] , J. Šindelář [-] , F. Peiger [-] (66. L. Janák [-] )

Hráči zápasu: M. Toman .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nedvěd Petr - LEIŠ Filip, ALBERT Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

JIndřichův Hradec míří do divize a Rudolfovští zde body nevykutají.

Václav Plachta

Expert: Marek Kodras
Tip experta: výhra domácích

S oslabeným Rudolfovem jsme nedokázali vyhrát, Hradec ale bude úspěšnější a doma zvítězí 4:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích