6:1
(3:0)
89. M. Mareš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

20.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník nadělil šestku Dražicím


Branky


25. L. Vojta , 40. D. Lafata , 41. J. Martinec , 47. D. Lafata , 80. T. Vrážek , 85. J. Martinec - 89. M. Mareš (p.)
20

Po domácí výhře 2-0 nad Jankovem čekal na hráče Dražice výlet k soupeři na druhé straně tabulky, než Jankov. Olešník v minulém kole ztratil vedení v Protivíně a doma chtěl tohle zaváhání odčinit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svojše zhatil všechny šance

Zápas otevřela až střela důrazného Vojty ve 25. minutě, který se nejrychleji ze všech zorientoval ve vápně. Hosté neměli prakticky nic a jakoukoliv šanci na opak navíc ve 32. minutě po faulu na Totha Svojše, který za svůj zákrok viděl rovnou červenou kartu. Pro hosty bylo po zápase a přesilovku navíc už po osmi minutách využil po centru hlavičkou Lafata. Navíc hned minutu na to zvýšil po akci na 3-0 Martinec a bylo hotovo už do poločasu. 

Druhá šestka kola

Druhý poločas přinesl branku už po dvou minutách, když se podruhé v zápase prosadil Lafata. Poklidný zápas pokračoval dál v režii domácích hráčů a na oslavný pátý gól se čekalo až do 80. minuty, když se svojí první brankou za Olešník prosadil Vrážek. Pro domácího hráče to byla také první krajská branka. Za dalších pět minut poté Martinec, stejně jako Lafata, lobem vstřelil svůj druhý gól a účet zápasu uzavřel symbolicky hostující Mareš z penalty. Olešník tak zvítězil doma jednoznačně 6-1.



Ohlasy k zápasu


FK Olešník
FB Olešník: Nápravu reputace po minulém zaváhání na půdě Protivína vyšla na jedničku. Na fantasticky připraveném pažitu, který by v celém kraji mohli ostatní jen závidět, porazili naši fotbalisté hosty z Dražic rozdílem třídy. Hosté se nezmohli prakticky na nic a jakékoli naděje na zvrat utnul faulem na unikajícího Totha Svojše, který nedal rozhodčímu jinou možnost než udělit červenou kartu. Následné kolo naši fotbalisté přivítají znovu doma mužstvo Milevska, a to na Velký pátek od 16:30. Tak nás přijďte znovu podpořit!




Sestavy


FK Olešník
P. Tomášek [-] - D. Lafata [-] , J. Kalášek [-] , P. Nohava [-] , M. Beko [-] (58. L. Dudek [-] ) , T. Vrážek [-] , R. Szó [-] , J. Martinec [-] , M. Miklík [-] , L. Vojta [-] (78. R. Chlumecký [-] ) , J. Toth [-] (58. D. Heller [-] )

TJ Dražice
J. Počinek [-] - J. Stuchlík [-] , T. Běhoun [-] (77. M. Horka [-] ) , M. Mareš [-] , V. Holub [-] (46. D. Tůma [-] ) , D. Štecher [-] , J. Svojše [-] , V. Studenovský [-] , M. Pražma [-] , P. Novotný [-] , M. Veselý [-]

ŽK: 71. L. Vojta - 41. P. Novotný , 57. M. Mareš , 60. M. Pražma . ČK: 32. J. Svojše .
Hráči zápasu: D. Lafata , J. Martinec .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PEČENKA Miroslav - LEIŠ Filip, ALBERT Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Olešník jede a Dražice nebudou mít šanci.

Václav Plachta

Expert: Marek Kodras
Tip experta: výhra domácích

Tady bych to viděl na poklidnou výhru 4:0 pro Olešník. Asi není o čem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích