2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

20.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tatran bojuje! Tentokrát to odnesla Hluboká


Branky


20

Tatran si v minulém kole připsal první letošní výhru za tři body v Týnu a doma chtěli svěřenci trenéra Bajčíka opět bodovat. Do Prachatic ale přijela Hluboká, která se netají bojem o postu do divize.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Tatran a fantom Coufal

Pevná obrana a v útoku vytěžit co nejvíc. Tuto taktiku chtěl Tatran přenést od první minuty i proti týmu z podzámčí a dařilo se. Po několika polovičních šancích Tatranu se dokázali domácí prosadit zásluhou Jakuba Rauschera ve 23. minutě. Vedení to bylo zasloužené a Tatran dál neustupoval z nastolené hry. Hluboká ale ztrátu mohla rychle smazat darovanou penaltou, ale tu brankář Coufal zlikvidoval. Divoká první půle tedy přinesla Tatranu jednobrankové vedení.

Druhá výhra za tři body

Druhý poločas přinesl otočení rolí a Hluboká tlačila domácí, stejně jako dva týdny zpátky třeboňská Jiskra. Hluboká ale oproti Jiskře, neměla vyložené šance a závary před brankou Coufala na vstřelení gólu nestačily. Tatran byl pevný v obraně a hrozil z brejkových situací. Ten nakonec i jeden z mnoha dokázal v 88. minutě využít střídající Fűrbach. Tatran vyhrál tedy podruhé stejným výsledkem a ještě bude bojovat o záchranu krajské soutěže.



Ohlasy k zápasu


FK Tatran Prachatice
Jiří Pěsta - vedoucí mužstva: Do první půle jsme nastoupili aktivně. Kluci hráli zodpovědně odzadu, pokračovali v nastaveném trendu z minulého kola v Týně nad Vltavou. Do druhé půle jsme nastoupili podobně jako v utkání s Třeboní, což bylo dáno především kvalitou soupeře. Hluboká nás pořádně zatlačila. Kluci to však odmakali, měli jsme i velké štěstí, protože soupeř byl po změně stran lepší. Mám velmi dobrý dojem z posledních dvou zápasů, co se týče hry dozadu. Kluci to hrají organizovaně a soupeře do ničeho většího nepouštíme. Na druhé straně máme plno náznaků přečíslení, ale nemáme finální fázi. Je vidět, že nemáme v týmu klasického útočníka, ale vynahrazujeme to bojovností.




Sestavy


FK Tatran Prachatice
L. Coufal [-] - J. Rauscher [-] , J. Rauscher [-] , P. Škopek [-] , A. Kasík [-] (84. T. Kovář [-] ) , J. Pravda [-] , I. Horák [-] (93. M. Gramblička [-] ) , J. Luňáček [-] , D. Kováč [-] , F. Král [-] (74. J. Fürbach [-] ) , S. Legdan [-]

TJ Hluboká nad Vltavou
D. Konečný [-] - J. Krejčí [-] , T. Antoš [-] , M. Otepka [-] , P. Kössl [-] - J. Funda [-] , V. Hrachovec [-] , J. Rubick [-] - P. Hájek [-] (46. T. Pecka [-] ) , K. Kadlec [-] (71. D. Kolafa [-] ) - D. Šuba [-] (38. M. Blažek [-] )

ŽK: 24. F. Král , 25. J. Rauscher , 79. S. Legdan , 81. A. Kasík , 82. J. Luňáček - 25. K. Kadlec , 40. P. Hájek , 76. M. Otepka , 84. M. Blažek , 90. J. Funda .
Hráči zápasu: J. Rauscher .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Dunovský Karel - PRAVDA Luboš, SMOLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Prachatičtí v minulém kole konečně poznali chuť vítězství. Na jaře hraje Tatran dobře, ale Třeboň bude silný oříšek který body nerozdává. Bude to i v tomto zápase a pod pohádkový zámek poputují tři body.

Václav Plachta

Expert: Marek Kodras
Tip experta: výhra hostů

Na podzim jsme v Prachaticích, po vydatných deštích, hráli spíš na takovém povrchu, který místy kvalitou připomínal louku až pole. I nyní lehce sprchlo, což by hostům nemuselo vyhovovat, ale i tak si myslím, že Hluboká zvítězí 1:3.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů