3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

19.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká na jaře stále bez porážky! Tentokrát to odnesl topící se Junior


Branky


14

Po dvou výhrách při stejném výsledku 2-0 čekal na tým z Hluboké strakonický Junior. Ten na jaře zatím obě své utkání prohrál a navíc ještě nevstřelil ani jednu branku

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hluboká do bloku

Tým z podzámčí si je vědom toho, že doma body neztrácí a od prvních minut pociťovaly tuto sílu i Strakonice. V 9. minutě už to mohlo být 1-0 pro domácí, ale Peckova hlavička skončila na břevně. Další nebezpečnou šanci domácích zastavil tygřím skokem strakonický brankář Kozlík. Hosté spoléhali hlavně na brejky a po jednom takovém se ve 32. minutě Bílý dostal po lajně k možnosti přihrát. Jeho zpětná přihrávka našla nabíhajícího Chalupu a ten poslal Strakonice do vedení. To ale nevydrželo dlouho, neboť hned za šest minut Hrachovec dalekonosnou ránou vyrovnal. Poločas tedy skončil remízovým stavem.

Závěr hrůzy

Druhý poločas začali aktivněji hosté, kteří se dostali po hodině hry do dobré šance. Krejčího střelu ale Moudrý vyrazil na roh. Na tuto šanci zase kontrovali domácí střelou Hrachovce, kterou tentokrát Kozlík vytáhl mimo tři tyče. Poslední patnáctiminutovka přinesla opravdové drama! Nejprve ve stoprocentní šanci selhal hostující Smola a dvě minuty na to poslal domácí do vedení Otepka. Strakonice chtěly vyrovnat, ale v závěru bohužel v 85. minutě po kombinaci obdržely třetí branku od Hájka a s nadějemi na body byl konec. Hluboká tedy v závěru vybojovala vítězství 3-1.

 

STATS

Rohy :    9 : 2

Střely na branku :  5 : 3

Střely mimo branku :  2 : 0



Ohlasy k zápasu



FK Junior Strakonice
Jiří Cibulka - vedoucí mužstva: Domácí v prvním poločase byli lepším týmem. My jsme naši hru založili na kompaktní obraně a vyráželi jsme do nebezpečných brejků. V 31. minutě se Bílý protáhl po lajně až do vápna a zpětnou přihrávkou našel nabíhajícího Chalupu a ten míč uklidil do branky 0:1. Ve 38. minutě, když se domácí nemohli dostat do šance kombinací, tak Hrachovec vyslal z 25 metrů pumelici, která skončila v brance 1:1. Druhý poločas měl stejný průběh. Důležitý moment přišel v 78 minutě po rychlém brejku, Krejčí naservíroval balón na úplně volného Smolu a ten ve stoprocentní šanci selhal. A jak to tak bývá, tak domácí o tři minuty poté Otepka přesně trefil a místo 2:1 pro nás tak to bylo 2:1 pro domácí. Ve zbytku utkání jsme hru otevřeli ve snaze vyrovnat a v 86 minutě z vykombinované akce dává Hájek na konečných 3:1.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
F. Moudrý [-] - T. Antoš [-] , J. Krejčí [-] (87. D. Rottenborn [-] ) , P. Kössl [-] (46. K. Kadlec [-] ) , M. Otepka [-] - T. Pecka [-] (46. M. Blažek [-] ) , J. Funda [-] , V. Hrachovec [-] , J. Rubick [-] - P. Hájek [-] (86. D. Kolafa [-] ) - D. Šuba [-] (74. T. Křiváček [-] )

FK Junior Strakonice
J. Kozlík [-] - P. Rybák [-] , J. Benedikt [-] , R. Zahrádka [-] , M. Rozhoň [-] , J. Máška [-] (62. I. Butnaru [-] ) , K. Krejčí [-] , T. Bílý [-] , O. Chalupa [-] , J. Smola [-] , O. Bublík [-]

ŽK: 24. V. Hrachovec , 39. M. Otepka , 71. P. Hájek , 71. D. Šuba , 86. J. Krejčí - 9. P. Rybák , 41. M. Rozhoň , 76. K. Krejčí , 78. I. Butnaru .
Hráči zápasu: M. Otepka - J. Kozlík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Petričák Daniel - NEDVĚD Petr, KRČÍN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Marcel Nousek
Tip experta: výhra domácích

Hluboká bude chtít hrát o první příčky a pokud budou hrát svoji hru, tak budou doma pro Strakonice k neporažení.

Tip: výhra domácích

Pod pohádkovým zámkem to nebude pro Junior ze Strakonic žádný vývoz bodů z Půlnočního království do země krále Miroslava .

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích