0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

19.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třetí zápas, třetí výhra a třetí nula. Hradec je v laufu!


Branky


14

Milevsko chtělo po remíze ve Svinech naplno bodovat v domácím zápase, který je čekal v neděli. Proti nim ale stál nejtěžší možný soupeř, jinak řečeno jindřichohradecký Vajgar.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná partie

Zápas byl od první minuty velice tvrdý a šance na sebe nenechali dlouho čekat. Už po sedmi minutách mohl křížnou přihrávkou přes vápno poslat hosty do vedení Waník, ale trefil jen boční síť. Na druhé straně zase prověřil brankáře Hulíka svojí ranou Kortan. Aktivní hráč s číslem sedm na zádech navíc mohl za dalších pár minut opět vystřelit odražený míč na branku hostů a brankář Hulík měl opravdu co dělat, aby ránu vytáhl na rohový kop. Šance se střídaly na obou stranách, ale v prvním poločase branka ke smůle fanoušků nepadla.

Rozhodující branka Waníka

Druhý poločas už ale ano! V 62. minutě našel Votava svojí přihrávkou Waníka a ten už se na rozdíl od první půle nemýlil. Domácí poté otevřeli hru a byli aktivnějším týmem, ale jejich šanci ztroskotávali na výborně chytajícím brankáři Hradce. Ten nakonec udržel čisté konto, a když ještě v závěru přidal po chybě domácí obrany pojistku Strejček, bylo jasno. Hradec zvítězil na horké půdě Milevska 2-0 a stále je na jaře neporažen.



Ohlasy k zápasu



FK Jindřichův Hradec 1910
FB Jindřichův Hradec: Třetí zápas, třetí výhra, třetí čisté konto. Po těžkém zápase vezeme z Milevska tři body!



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
V. Neužil [-] - V. Přibyl [-] (72. T. Pich [-] ) , J. Kortan [-] , O. Kosobud [-] , D. Petřík [-] , M. Málek [-] , J. Hadáček [-] , O. Souček [-] (46. R. Bártík [-] ) , T. Vakoč [-] , J. Marvan [-] (86. V. Baštýř [-] ) , M. Kálal [-] (72. K. Süsmelich [-] )

FK Jindřichův Hradec 1910
J. Hulík [-] - F. Votava [-] (90. K. Strejček [-] ) , O. Blažek [-] (46. J. Madar [-] ) , A. Šmíd [-] (87. M. Völfel [-] ) , P. Koktavý [-] , P. Hauser [-] , M. Toman [-] (90. J. Jaroš [-] ) , F. Waník [-] , J. Škarda [-] (90. M. Petr [-] ) , R. Mischnik [-] , J. Rejthar [-]

ŽK: 54. M. Kálal - 44. J. Rejthar , 48. J. Madar , 53. R. Mischnik , 69. A. Šmíd , 90. M. Völfel .
Hráči zápasu: F. Waník .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ctibor - MACH Jan, KAŠTÁNEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Marcel Nousek
Tip experta: remíza

Pro mě šlágr kola. Milevsko budou chtít zabrat po současných výsledcích a doma musí urvat nějaké body. Hradec to nebude mít jednoduché a tipoval bych opět další plichtu.

Tip: výhra hostů

Jindřichův Hradec spěchá do divize k Vajgaru si odveze všechny body.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů