L. Hromádka 31. (p.)
1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 10:30

19.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek dál stoupá tabulkou! Třeboni nasázel čtyři branky


Branky


31. L. Hromádka (p.) - 16. J. Říský , 53. M. Carda , 79. M. Carda , 92. J. Sigmund
14

Osek po dvou vítězstvích čekal v neděli výjezd do Třeboně, a když vystoupilo z autobusu pouze dvanáct hráčů, vypadalo to na snadnou kořist pro domácí Jiskru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otevřená partie z obou stran

Domácí už ve druhé minutě dostali možnost rozehrávat přímý kop z nebezpečné pozice, ale střela pod zdí se nesetkala s tíženým úspěchem. Naopak hosté z první větší šance udeřili! Dlouhý aut na vlastní polovině Oseku se v 16. minutě dostal po několika odrazech až k Hosnedlovi. Ten dloubáčkem poslal do úniku Jakuba Říského, který si nejprve poradil s dotírajícím obráncem a následně nedal brankáři Kopeckému šanci. Domácí chtěli poté rychle vyrovnat, ale jejich míče snášející se za obranu v poklidu likvidovala hostující řada včele se Šrámkem. Vysvobození přišlo po půl hodině hry, když obránce Němeček zahrál rukou ve vápně a sudí Votava nařídil penaltu. Tu proměnil s přehledem ranou doprostřed Hromádka. Hosté si mohli vzít vedení hned zpět, ale lob Říského v brance neskončil. Ve 38. minutě se zase otočil okolo bránícího hráče domácí Průcha, ale ten nadvakrát těsně minul bránu.

Carda to zařídí, Vlk pochytá

Druhý poločas začal studenou sprchou pro domácí. Po sedmi minutách se totiž po přímém kopu Hocha prosadil hlavou Martin Carda. Navíc kvůli zranění musel také po pár minutách odstoupit kapitán domácích Matoušek. Hosté dobře bránili a Jiskra své šance nemohla gólově využít. Na začátku poslední desetiminutovky navíc opět po centru Hocha vstřelil svůj druhý gól v zápase stoper Carda a poslal hosty do trháku. Domácí vsadili vše na jednu kartu, ale marně. Jiskře nepomohla ani penalta v 87. minutě, kterou zlikvidoval hostující Vlk. Poslední střelec zápasu byl tak osecký Sigmund, který v nastavení upravil konečný výsledek zápasu na 4-1. Osek tak slaví třetí jarní výhru.

 



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Kopecký [-] - J. Matoušek [-] (57. Š. Candra [-] ) , J. Vrána [-] , F. Radosta [-] (79. M. Kocanda [-] ) , J. Schneider [-] (79. D. Bartl [-] ) , M. Rezek [-] , J. Zavadil [-] , V. Týnavský [-] , J. Kubata [-] , L. Hromádka [-] , M. Průcha [-]

TJ Osek
T. Vlk [-] - M. Čapek [-] , M. Čapek [-] , M. Šrámek [-] , J. Sigmund [-] , D. Říský [-] , J. Říský [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] (84. J. Zelenka [-] ) , L. Němeček [-] , M. Carda [-]

Hráči zápasu: M. Carda , T. Vlk .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Votava Pavel - KRČÍN Jan, HOŠEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Marcel Nousek
Tip experta: výhra hostů

Osek zatím překvapení jara a jsou na koni. Díky téhle formě favorizuji právě hosty

Tip: výhra domácích

Domácí vyšlou do boje svého Třeboňského Regenta i kapří hejno a po boji vydolují tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů