0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

19.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čekání skončilo! Tatran slaví první výhru


Branky


14

V minulém kole Prachatice ztratily dobře rozehraný zápas díky hattricku třeboňského Průchy. Do Týna ale Tatran nesložil zbraně a hráči tam chtěli získat plný počet bodů. Týn ale body doma jen tak nerozdává a očekával se tak vyrovnaný zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka Pravdy

Gólová stavidla hostů ani tentokrát nezůstala dlouho zavřená a už ve třetí minutě se po akci bratří Rauscherů dokázal lehce neortodoxním způsobem prosadit kapitán Jiří Pravda. Rychlá branka očekávala nakopnutí domácích, ale opak byl pravdou. Týn hrál na domácí poměry velice pasivně a to proti dobře postavené obraně hostů neneslo ovoce. Ani Tatran ale nic dopředu nedokázal vymyslet a tak první poločas moč šancí nenabídl. 

Kasík potvrdil a Tatran slavil

Bezzubá hra dopředu od obou týmů pokračovala i ve druhém poločase, a když se Týn snažil s vývojem utkání něco udělat, nebylo mu přáno. Po hodině hry se navíc po přihrávce Škopka dostal do samostatného úniku Kasík a ten zachoval při zakončení klidnou hlavu, když přehodil brankáře Kubíka. Hosté, vědomi si důležitosti bodů, poté vsadili vše na obranu a ta byla pevná, jako skála. Tatran se tak konečně dočkal a po devatenácti kolech oslavil první výhru v ročníku, která navíc byla podpořena čistým kontem brankáře Coufala.

 



Ohlasy k zápasu



FK Tatran Prachatice
Jiří Pěsta - Facebook Tatranu: Chtěli jsme alespoň částečně odčinit nezdar z minulého týdne a k tomu nám pomohl skvělý vstup do utkání. Trochu mě zklamala hra soupeře, čekal jsem, že bude Týn doma aktivní. Trochu pasivnější hrou nám to usnadnil. My hráli dobře v defenzivě. Ve druhé půli jsme hráli trochu klidněji a po hodině přidali gól na 2:0. Pak jsme si již body nenechali vzít. Kluci hráli dobře odzadu. Defenziva byla po celé utkání dobrá. Dopředu to bylo slabší, ale měli jsme štěstí v zakončení a pak to již ukopali. Celkově to byl vyrovnaný zápas bez větších šancí na obou stranách. Pochválil bych všechny naše hráče a zvláště ty, kteří v průběhu hry do zápasu naskočil.



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] - L. Maxa [-] , V. Dobal [-] (87. D. Maruška [-] ) , J. Mezera [-] (46. L. Mravec [-] ) , J. Hudeček [-] , J. Brom [-] , M. Račák [-] , R. Štos [-] (73. P. Dvořák [-] ) , J. Meidl [-] , L. Stoklasa [-] , M. Procházka [-] (46. M. Šálený [-] )

FK Tatran Prachatice
L. Coufal [-] - J. Rauscher [-] , J. Rauscher [-] (89. J. Fürbach [-] ) , P. Škopek [-] , A. Kasík [-] (80. T. Kovář [-] ) , J. Pravda [-] , I. Horák [-] , J. Luňáček [-] (87. M. Gramblička [-] ) , D. Kováč [-] , F. Král [-] , S. Legdan [-]

ŽK: 38. J. Luňáček , 55. J. Pravda , 79. J. Rauscher .
Hráči zápasu: J. Rauscher .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: DIMITROV Nikolaj - PEČENKA Miroslav, ALBERT Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Marcel Nousek
Tip experta: výhra domácích

Týn bude chtít doma vyhrát po prohře na Hluboké. Tatran sice posílil, hlavně o zkušené hráče, ale na domácí to stačit nebude.

Tip: výhra domácích

Vltavotýnští nedají na žádnou senzaci a získají nad posledním týmem tabulky tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích