Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 10:15

19.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Táborsko o poločase prohrávalo, nakonec ale Semicím nadělilo sedmičku


Branky


20. K. Chotovinský , 51. J. Ede , 53. J. Ede , 56. E. Tolno , 57. J. Ede , 82. J. Ede , 88. D. Neužil - 16. M. Valach , 40. P. Listopad
14

Semice po dvou vítězných zápasech čekal výlet do Tábora na zápas proti B týmu Táborska, který byl tentokrát posílen o tři hráče z áčka a hlavně o duo Ede, Tolno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro Semice

Táborsko sice bylo od začátku lepší, ale první se po čtvrt hodině prosadili zásluhou Valacha hosté. Vedení ale netrvalo dlouho a za čtyři minuty srovnal Chotovinský. Poté se střelci i přes nespočet šancí odmlčeli a osmdesát diváku muselo čekat až na 40. minutu. Míč poslali hosté po centru do vápna, kde se ještě o něj domácí postarali. Na vápně ale čekal Petr Listopad, který se s tím nemazal a nádhernou ránou poslal Semice do poločasového vedení.

Čtyři branky Edeho

Co si hosté řekli během pauzy, vzalo za své už po šesti minutách hry. V 51. minutě šlo Táborsko do brejku, brankář Semic neodhadl míč a Tolno, který brankáře oběhl, poslal míč na Edeho a ten srovnal. Tato branka nastartovala domácí, kteří pak během dalších šesti minut vstřelili ještě tři branky, které vstřelil Tolno a hattrick dokonal Ede. Během pár minut bylo po zápase a branky v závěru, jednou z nich si Ede připsal už čtvrtou branku a prosadil se též Neužil, zápasu už jen upravily konečný výsledek zápasu, který skončil 7-2.



Ohlasy k zápasu



FC AL-KO Semice
Filip Breibisch - trenér: Těžko hodnotit takovýto zápas, kdy po poločase vedete 2:1, i když se štěstím a na začátku druhého poločasu během 6 minut doslova darujete 4 branky a je po zápase, to se stát prostě nemůže. Musím jen pogratulovat soupeři, který byl po cely zápas lepším týmem a zaslouženě vyhrál, my jsme se snažili držet krok, ale individuálně jsme propadli a neplnili, co jsme měli. Soupeř měl větší chuť a odhodlání a my se z toho musíme poučit.



Sestavy


FC MAS Táborsko B
F. Hňup [-] - D. Neužil [-] , D. Fišer [-] , E. Tolno [-] , O. Kupka [-] (74. J. Pajer [-] ) , M. Pánek [-] , L. Jansa [-] , K. Chotovinský [-] (66. L. Koblasa [-] ) , O. Praveček [-] (46. J. Alozie [-] ) , M. Ott [-] (66. J. Činčura [-] ) , J. Ede [-]

FC AL-KO Semice
J. Vondrášek [-] - M. Valach [-] , M. Kačírek [-] (72. D. Buchtele [-] ) , L. Zborník [-] (72. Z. Pšenička [-] ) , P. Keclík [-] (60. J. Linhart [-] ) , F. Blažek [-] , J. Forman [-] (60. P. Valach [-] ) , P. Listopad [-] , M. Pohnán [-] , J. Sádlo [-] , J. Keclík [-]

ŽK: 33. D. Neužil .
Hráči zápasu: J. Ede .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ALBERT Karel - DIMITROV Nikolaj, PEČENKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Marcel Nousek
Tip experta: výhra hostů

Proti Táborsku záleží na tom, kolik budou mít domácí výpomoci od kluků z áčka. Ti ale hrají ve stejný den v Chrudimí od 17:00 a tak by jich moc být nemuselo. Bude to těžký zápas, ale my tam nepřijdeme nic odevzdat, i když budou chtít domácí odčinit porážku v Oseku. Věřím, že vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Rezrva Tábora je doma silná a neprohraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích