0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 15:00

18.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O vítězství Protivína rozhodla v Jankově jediná branka


Branky


15

Jankov v minulém kole dostal v Olešníku bůra, teď je doma čekal další těžký sok, tentokrát z Protivína. Ten sice v minulém kole podlehl doma Jindřichově Hradci, ale do Jankova přijížděli hráči s jasným úkolem napodobit podzimní výsledek, který hovořil pro hosty jednoznačně 7-2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka Říhy

Hosté byli od první minuty aktivnější a poprvé zahrozili už po šesti minutách. Zach těsně před půlící čárou svojí přihrávkou našel Adama Petra. Ten se obtočil kolem bránícího Kupky, prohodil si Kočího, ale střelu na bližší tyč pohotově nohou vyrazil brankář Komrsek. Varování domácím nestačilo a za další dvě minuty už Protivín po dalším samostatném úniku zásluhou Říhy vedl. Nutno vyseknout ještě poklonu Adamu Petrovi, který zády k domácí brance našel nádhernou přihrávkou na střed hřiště právě Říhu. Hrbolatý terén dělal problém v kombinaci oběma týmům, ale mírnější převahu měli hosté z Protivína. Domácí měli jediné své šance až v závěru poločasu, ale ke smůle většiny fanoušků se ani jeden z rohových kopů neujal a Jankov tak za prvních pětačtyřicet minut neměl ani jednu střelu na bránu.

Boj o územní převahu

Druhý poločas přinesl vyrovnanou hru, která ale moc šancí nepřinášela. V 55. minutě si vzal na půlce míč hostující Říha, který proběhl hřiště a rozhodl se těsně před vápnem vystřelit. Jeho střela ale letěla přímo doprostřed a brankář Komrska si připsal rutinní zákrok. Za další dvě si zase jankovský Borovka navedl míč na střed a jeho rána skončila těsně nad břevnem. Na tuto šanci zase na oplátku odpověděli hosté tou svojí, když se po rohovém kopu dostal míč až k Vojíkovi, ale ten z nadějné pozice vysoko přestřelil bránu. Jankov vrhnul do útoku více sil a odměnou mohlo být v 77. minutě vyrovnání z rohového kopu. Brankář Váverka podběhl letící balón a před Kupkou se objevila prázdna branka. Jenže jeho hlavičku vykopl z brankové čáry Hornát. V 81. minutě dostali hosté možnost přímého kopu z hranice vápna, ale Vorlovo střelu vychytal Komrska a ten udržel naděje Jankova na body. Bohužel si ale domácí už žádnou větší šanci nevytvořili a tak Protivín veze všechny body domů po těsné výhře 1-0.



Sestavy


SK Jankov
J. Komrska [-] - A. Hanzlík [-] , T. Kupka [-] , L. Hofmann [-] (71. J. Píša [-] ) , P. Řehoř [-] (71. J. Vokurka [-] ) , L. Fajtl [-] , J. Řepa [-] , D. Točík [-] (46. P. Borovka [-] ) , M. Rachač [-] , M. Votava [-] , L. Kočí [-]

FK Protivín
P. Váverka [-] - A. Petr [-] (55. T. Vojík [-] ) , M. Nedvěd [-] (85. L. Buko [-] ) , P. Hrachovec [-] , D. Bečvář [-] (89. V. Štěpka [-] ) , V. Kulík [-] , R. Vojta [-] - J. Kozák [-] (61. J. Vorel [-] ) , J. Hornát [-] , M. Zach [-] , M. Říha [-]

ŽK: 25. A. Hanzlík , 47. L. Kočí , 78. L. Fajtl - 33. J. Hornát , 75. J. Vorel , 78. P. Hrachovec .
Počet diváků: 178. Rozhodčí: PEČENKA Miroslav - ŠŤASTNÝ Radek, VOTAVA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Jaroslav Rauscher
Tip experta: výhra hostů

Protivín odveze tři body, ale pořádně se na ně nadře.

Tip: výhra hostů

Jankov sice bude hájit soutěž co to dá, ale na Protivínské stačit nebude.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích