2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2023 18:00

18.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vltavské derby ovládla domácí Hluboká


Branky


14

Hluboká po prvním jarním zápase, který tým z podzámčí vyhrál v Třeboni 2-0, očekávala v pátek také první domácí duel a hned došlo na okresní derby proti Týnu. Družina vedená Václavem Mareše v prvním vzájemném zápase zvládla doma tým z Hluboké přetlačit, díky Maksymu Maitakovi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otevřená partie

Bezmála dvě stovky diváků viděly pod umělým osvětlením na hřišti na Hluboké od první minuty zajímavý fotbal, který i rychle přinesl první branku. Už po dvanácti minutách se po nádherné kombinaci dokázal prosadit domácí kapitán Antoš, který tak poslal modrobílé barvy do vedení. Zápas pokračoval dál ve stejném režimu, kdy se oba týmy střídaly ve svých šancích, ale žádná vyloženě branková příležitost nepřišla a tak poločasový hvizd hlavního arbitra Lepiče stanovil jednobrankové vedení pro domácí Hlubokou.

Týnské střídání brankáře

Do druhého poločasu nastoupil hostující Týn s brankářem Vachutou, který střídal startujícího Kubíka. Ten v prvním poločase obdržel při souboji úder do hlavy, po kterém pak chvíli ležel na trávníku a z bezpečnostního důvodu tak do druhé půle už nenastoupil. Nový muž mezi třemi tyčemi Vachuta, ale stejně jako jeho předchůdce, musel lovit míč ze svojí sitě už do čtvrt hodiny. V 58. minutě totiž zvýšil náskok domácích na dvě branky obránce Jan Krejčí. Domácí si pak už průběh zápasu zkušeně pohlídali, hosty do ničeho nepustili a tým z podzámčí tak slavil v pátek druhou jarní výhru, která opět přinesla výsledek 2-0. Týn si naopak bude chtít spravit chuť v dalším kole proti posledním Prachaticím.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
D. Konečný [-] - T. Antoš [-] (87. D. Kolafa [-] ) , J. Krejčí [-] , P. Kössl [-] , M. Otepka [-] - T. Pecka [-] (77. K. Kadlec [-] ) , J. Funda [-] , V. Hrachovec [-] , M. Škoda [-] , J. Rubick [-] - P. Hájek [-] (85. T. Křiváček [-] ) -

FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] (46. J. Vachuta [-] ) - L. Maxa [-] , V. Dobal [-] , J. Mezera [-] (76. M. Šálený [-] ) , J. Hudeček [-] , J. Brom [-] , M. Račák [-] (79. L. Mravec [-] ) , R. Štos [-] (89. J. Herza [-] ) , J. Meidl [-] , L. Stoklasa [-] , M. Procházka [-] (64. J. Liška [-] )

ŽK: 44. J. Rubick - 81. J. Liška .
Hráči zápasu: T. Antoš , J. Krejčí .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Lepič Jiří - NĚMEC Václav, SMOLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Jaroslav Rauscher
Tip experta: výhra domácích

Hluboká to nebude mít doma s bojovným týmem, jako je Týn, jednoduchý. Věřím ale, že vstřelí minimálně tři branky, jednu dá určitě Tomáš Pecka, a všechny body zůstanou v podzámčí.

Tip: výhra hostů

Souboj sousedů z tabulky vyhraje celek z Týna a body potečou Vltavou dolů do města, pod otáčivé hlediště.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích