J. Říský 30. (p.)
S. Hosnedl 71.
2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 15:00

18.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek doma skolil Táborsko


Branky


30. J. Říský (p.) , 71. S. Hosnedl - 73. D. Neužil
15

Osek překvapivě dokázal v minulém kole nadělit osmičku Rudolfovu a doma je v neděli čekalo Táborsko, který si tentokrát přivezl oproti domácímu zápasu s Tatranem pouze tři posily z áčka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Táborsko bez nápadu

Do branky domácích se teprve podruhé v letošním ročníku postavil zkušený Zdeněk Křížek, kterého nečekalo proti Tolnovi a spol nic jednoduchého. Od první minuty měli míč více na kopačkách hosté, kteří ale museli útočit do obranného valu domácích. Zahuštěný střed hřiště Oseku vyhovoval a dokázal naopak zlobit z brejkových situacích. Ve 30. minutě navíc odpískal sudí Nedvěd pokutový kop, který domácí Jakub Říský proměnil. Do poločasu hosté už nic vymyslet k vyrovnání nedokázali a poločas tak skončil 1-0 z pohledu domácích.

Branka jistoty od Hosnedla

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu, jako ten první. Domácí se bránili zuby nehty a hosté nevěděli, jak projít přes pevnou obranu. V 71. minutě navíc přišla druhá pohroma pro hosty, když míč za Hňupa propasíroval do sítě Hosnedl. Táborsko se vrhlo do útočení a za další dvě minuty dokázal nádhernou brankou z otočky snížit Neužil. To bylo ale vše v podání hostů a Osek tak na jaře podruhé naplno bodoval. Tentokrát doma porazil béčko Táborska 2-1.



Sestavy


TJ Osek
Z. Křížek [-] - M. Čapek [-] , M. Čapek [-] (77. J. Sigmund [-] ) , M. Šrámek [-] , D. Říský [-] (91. J. Zelenka [-] ) , J. Říský [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] , L. Němeček [-] , M. Carda [-] , M. Krejčí [-]

FC MAS Táborsko B
F. Hňup [-] - D. Neužil [-] , E. Tolno [-] , O. Kupka [-] (82. M. Jíra [-] ) , M. Pánek [-] , J. Kopřiva [-] , L. Jansa [-] (71. F. Švec [-] ) , K. Chotovinský [-] , J. Alozie [-] (46. D. Fišer [-] ) , J. Činčura [-] (46. M. Ott [-] ) , R. Trantýr [-] (46. O. Praveček [-] )

ŽK: 66. M. Čapek , 80. J. Sigmund , 87. M. Carda , 89. J. Hoch - 21. L. Jansa , 68. O. Praveček , 89. J. Kopřiva .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Nedvěd Petr - BOČEK Petr, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Jaroslav Rauscher
Tip experta: výhra domácích

Přijet Táborská rezerva v sestavě, jako hrála minule kolo, troufl bych si dát dvojku. Osek je ale hodně silný a nepříjemný tým, hlavně v domácím prostředí. Osek dá o gól víc než soupeř a vyhraje.

Tip: výhra hostů

Táborsko potvrdí výhru sz prvního kola a opět vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích