0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

18.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník veze ze Strakonic všechny body


Branky


15

Po vstřelení bůra Jankovu v derby čekal Olešník zápas ve Strakonicích, které chtěly odčinit těsnou prohru z Týna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas na obě strany

Překvapivě na umělé trávě měli hosté v prvním poločase převahu na míči, ale domácí dobře bránili a vyráželi do brejkových situací. Ve 13. minutě mohli domácí jít do vedení, ale Rybák zakončil těsně vedle levé tyče. O dvě minuty později zase mohli vést hosté z Olešníku, ale Lafatovo střelu domácí brankář Lízal vychytal. Na konci půl hodiny zápasu přišla nejprve po rohu Strakonic hlavička Bublíka, která skončila na břevně. Následně trefili tyč i hosté a to hned dvakrát, díky aktivnímu Davidu Lafatovi. Poslední akci v poločase zakončil strakonický Krejčí těsně vedle.

Dvoubrankový Lafata

Do druhého poločasu nastoupil nečekaně pro domácí i sám hostující trenér Chlumecký. Na první větší šanci se čekalo až do 69. minuty a ta bohužel pro Strakonice skončila nejhorším možným způsobem. Pavel Nohava našel milimetrovou přihrávkou za obranu Davida Lafatu a ten situaci jeden na jednoho vyřešil bravurně. Domácí museli otevřít obranný blok a Olešník začal využívat rychlé brejky. Po jednom z nich těsně minul branku Miklík. Ten následně v 81. minutě zahrával i pokutový kop po ruce domácích ve vápně. Míč ale poslal mimo tři tyče. Hosty to ale mrzet nemuselo, neboť v 85. minutě Lafata opět využil míč za obranu a poradil si opět s brankářem Lízalem. Olešník tedy nakonec zvítězil 2-0, i díky tomu že vybídnutí ke korigování skóre domácí Bílý nevyužil a napálil jen brankáře hostů.

 

STATS

Rohy : 6 : 6

Střely mimo branku : 3 : 2

Střely na branku : 4 : 6



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice
Jiří Cibulka - vedoucí mužstva: Druhý jarní mistrovský zápas jsme se utkali na domácím hřišti s jedním lídrů této soutěže. V prvním poločase byli hosté lepší na míči, ale my jsme hráli soustředěně a vyráželi do nebezpečných brejků. Ve druhém poločase se čekalo na brankovou příležitost do 69. minuty, kterou bohužel pro nás skončila Lafatovo gólem na 0:1. V 81. minutě jsme ve vápně zahráli rukou a nařízenou penaltu Miklík poslal vedle. V 85. minutě se v šanci objevil opět Lafata a mazácky ji proměnil 0:2. Ještě v závěru jsme mohli korigovat výsledek Bílým, ale ten trefil brankáře. Náš nejlepší hráč byl v tomto utkání Martin Rozhoň.

FK Olešník
FB Olešník: Sobotní odpoledne, krásných 15C°, slunečno, bezvětří, ideální fotbalové počasí, tak si zahrajeme na umělé trávě, rozhodli se strakoničtí předáci. Kromě terénu navíc Olešnickým nepřály ani velké problémy s kádrem, a tak do druhého poločasu musel zasáhnout jak trenér Chlumecký, tak náhradní brankář Tomášek. I tak si ale naše mužstvo poradilo, ukázalo charakter a vůli po vítězství. Kromě čistého konta a vítězství nás může těšit také návrat kapitána Hellera, který po téměř rok a půl trvající absenci vinou zranění nastoupil v základní sestavě a vytrval s vypětím všech sil až do konce. Na úplný závěr bychom poté chtěli poděkovat ještě našim kanadským bratrům Alexovi a Ericovi Normandeu, kteří se po dovršení 18. let připojí k dorosteneckému týmu SK Dynamo České Budějovice. Přejeme jim jménem celého mužstva mnoho sportovních a životních úspěchu! Good luck, boys!



Sestavy


FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - O. Chalupa [-] , P. Rybák [-] (65. T. Děd [-] ) , J. Benedikt [-] , K. Krejčí [-] , M. Rozhoň [-] , D. Míčka [-] (81. M. Boukalík [-] ) , T. Bílý [-] , R. Zahrádka [-] (34. J. Máška [-] ) , J. Smola [-] , O. Bublík [-]

FK Olešník
A. Normandeau [-] - D. Lafata [-] , P. Nohava [-] , M. Beko [-] (83. P. Tomášek [-] ) , T. Vrážek [-] , R. Szó [-] , M. Miklík [-] (89. J. Kalášek [-] ) , E. Normandeau [-] (46. R. Chlumecký [-] ) , L. Vojta [-] , J. Toth [-] , D. Heller [-]

ŽK: 45. R. Szó , 59. M. Beko .
Hráči zápasu: M. Rozhoň - D. Lafata .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kaštánek Libor - LEPIČ Jiří, SMOLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Jaroslav Rauscher
Tip experta: výhra hostů

Olešník potvrdí výhru z minulého kola a vezme si všechny body.

Tip: výhra hostů

Olešník je v pohodě, což ukázal v prvním kole a na Junioru zvítězí

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů