4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 11:30

18.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semice nedaly Rudolfovu doma šanci


Branky


14

Po výhře na hřišti Milevska čekal na hráče Semice také první domácí duel, ke kterému přijel Rudolfov. Ten zase naopak nezvládl zápas s Osekem, ve kterém prohrál vysoko 3-8. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herní převaha domácích

Zápas začal lépe pro domácí Semice, když po čtvrt hodině našel Kačírek volného Keclíka, který vstřelil svoji druhou jarní branku. Domácí měli v prvním poločase více ze hry, a i když se hosté snažili, tak přišla ve 39. minutě druhá pohroma pro jejich tým. Rudolfovská obrana nezvládla situaci, míč se odrazil na velké vápno, kde čekal Filip Blažek a ten nedal brankáři hostů šanci. Domácí byli při chuti a na rozdíl tří branek mohl ještě do poločasu zvýšit Keclík. Jeho přímý kop ale zastavilo břevno. Domácí tak šli do kabin za stavu 2-0 i díky obranné řadě v čele s brankářem Dvořáčkem, která vymazala hostující útok.

Z fotbalu nakopávaná na obě strany

Druhý poločas začali naopak lépe hosté z Rudolfova, ale z jejich převahy nevznikla žádná větší šance. Tlak postupem opadl a tak se do hry dostali opět i domácí, kterým se ale přestala dařit mezihra. V 79. minutě se míč, jako při druhé brance, dostal na vápno k Blažkovi a ten uklidil míč přesně k tyči. O tři minuty později bylo definitivně rozhodnuto, když střelu Keclíka pohotově dorazil do branky Teringla střídající Radek Veleman. Semice, i přes horší výkon ve druhé půli, zvítězily 4-0 a brankář Jan Dvořáček udržel svoje druhé čisté konto v letošním ročníku.



Ohlasy k zápasu


FC AL-KO Semice
Marcel Nousek - trenér: Výhra 4-0 doma proti Rudolfovu je, co se týče výsledku a tří bodů výborná, ale herně to nebylo ono. V první půli jsme hráli do plných a Rudolfov spíše bránil a spoléhal na dlouhé míče společně s brejky. I když nám nevyhovuje hra, kdy my musíme tvořit, ale dokázali jsme vstřelit dvě branky. Druhá půle se nám přestala dařit mezihra a stala se z toho spíš nakopávaná, která neměla s fotbalem moc společného. I přes další dvě branky v závěru, se nám poločas nepovedl a jinačí soupeř by nás nejspíš potrestal. Příští týden míříme do Táborska, tak se nám něco povede uhrát i tam.




Sestavy


FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - M. Kačírek [-] (81. J. Řezáč [-] ) , L. Zborník [-] , P. Keclík [-] (60. R. Veleman [-] ) , F. Blažek [-] , L. Holub [-] (24. Z. Pšenička [-] ) , J. Forman [-] (68. D. Šourek [-] ) , M. Pohnán [-] , J. Sádlo [-] , P. Valach [-] (46. J. Linhart [-] ) , J. Keclík [-]

SK Rudolfov
T. Teringl [-] - D. Boček [-] (65. L. Janák [-] ) , F. Peiger [-] , V. Vejvar [-] , R. Tyrpák [-] , O. Tlamsa [-] , D. Říha [-] , J. Šindelář [-] , Š. Prokeš [-] , J. Novotný [-] , M. Sládek [-] (85. J. Toman [-] )

ŽK: 62. J. Linhart .
Hráči zápasu: F. Blažek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Mach Jan - VICAN Miroslav, BOČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Jaroslav Rauscher
Tip experta: výhra domácích

Utkání plné soubojů, ve kterém domácí urvou tři body. Trefí se i nový domácí šuter Honza Linhart. (smích)

Tip: výhra domácích

Semice doma umí a Rudolfov porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích