0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2023 14:30

17.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semice vyzrály opět na Milevsko


Branky


15

Semice, s vidinou vyhnutí se starostem se záchranou, přes zimní pauzu posílily kádr a v prvním jarním kole je čekal výlet do Milevska. Ten měl v očích trenéra Strnada jednu z nejlepších příprav za jeho dob v Milevsku, během které si cenil hlavně přístupu hráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka do šatny od Keclíka

I přes rozdílné postavení měl zápas náboj a Semice chtěly i podruhé v ročníku srazit ambice Milevska. Otevřít skóre mohl už v prvních minutách domácí Petřík. Jeho pokus o nůžky ale skončil vedle branky Semic. Ve 23. minutě rozehrávali domácí přímý kop, který zkusil aktivní Petřík poslat přímo na bránu. Dvořáček ale jeho ránu v poklidu vyboxoval mimo centrum nebezpečí. Ve 33. minutě měli i první větší šancí hosté ze Semic.  Keclík ve spolupráci s ostatními spoluhráči získal míč a průnikovou přihrávkou za obranu našel Valacha. Ten ale ke smůle hostů těsně branku, při souboji jeden na jednoho, minul. Ve 40. minutě dostal Petřík šanci reparátu z přímého kopu, ale ten tentokrát z bližší vzdálenosti branku minul. A tak přišla 45. minuta! Zborník poslal centr ze strany do vápna a tak nikým nehlídaný Keclík hrudí poslal míč do sítě.

Marný tlak Milevska

Domácí se druhý poločas snažili vyrovnat. Nejprve Hadáček vystihl rozehrávku hostů, ale mířil nad. Poté přímý kop Málka na brankářovu stranu skončil i po teči těsně vedle a v 64. minutě dokonce obránce Semic stihl vykopnout hlavičku domácích na brankové čáře. Semice poté dokázaly tlak otupit a vyrovnaly hru, díky brejkovým situacím. Hosté nakonec hubený jednogólový náskok ubránili a připsali si tak i druhé letošní vítězství nad domácím týmem ZVVZ.



Ohlasy k zápasu



FC AL-KO Semice
FB Semice: Utkání jsme odehráli na přírodní trávě, kde jsme před tím neodtrénovali ani jednu tréninkovou jednotku. Do utkání nastoupily v základní sestavě všechny tři posily z Hradiště, takže bylo k vidění ve hře i bratrské duo Marek a Petr Valach. Začátek zápasu jednoznačně patřil domácím, kteří kontrolovali hru, ale do vážného ohrožení branky se díky pozorné semické obraně v čele s Honzou Dvořáčkem nedostali. My jsme se postupně začali osmělovat a zatápět milevské obraně. V největší šanci běžel Marek Valach sám na brankáře Milevska, ale jeho zakončení se mezi tři tyče nevešlo. Když už se zdálo, že se půjde do kabin za bezbrankového stavu, Lukáš Holub si po standardce našel odražený míč, proti přesile ho dokázal udržet a ještě k tomu posunout na Luďka Zborníka, který téměř z brankové čáry nacentroval přesně na Pavla Keclíka, kterému stačilo nastavit hruď, aby překonal milevského brankáře. Ve druhém poločase se Milevsko nehodlalo smířit s druhou porážkou, kterou bychom jim v této sezoně uštědřili a více a více se hrnulo dopředu. My jsme mohli odskočit na rozdíl dvou branek hned v úvodu, kdy domácí brankář podběhl míč a Radek Veleman přihrávkou pod sebe vybídl Pavla Keclíka. Bohužel pro nás na poslední chvíli zakročil domácí obránce. Krátce na to byl v dobré střelecké pozici na velkém vápně Filip Blažek, ale ani jeho střela nerozvlnila síť podruhé. Milevsko ještě přidalo ve své snaze o vyrovnání. Po sérii rohových kopů jedno ze zakončení už překonalo Honzu Dvořáčka, ale Luděk Zborník se zaskvěl i v obranné pozici a z brankové čáry míč vykopl. Další šance Milevska pak označila břevno. Domácí sice nic nevzdávali, ale díky otevřené obraně a několika nepřesnostem nám nabízelo šance k potvrzení vedení. Z několika šancí jsme pojišťovací branku nepřidali. Když v samém závěru Pavel Keclík odmítl přidat po zakončení hlavou svůj druhý gól v zápase, radovali jsme se z vítězství nejtěsnějším rozdílem.



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
M. Hejl [-] - V. Přibyl [-] , J. Kortan [-] (74. T. Pich [-] ) , O. Kosobud [-] , D. Petřík [-] , M. Málek [-] , K. Süsmelich [-] (46. J. Hadáček [-] ) , O. Souček [-] (57. J. Stejskal [-] ) , T. Vakoč [-] , J. Marvan [-] (79. M. Hejl [-] ) , M. Kálal [-]

FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - M. Kačírek [-] (79. Z. Pšenička [-] ) , L. Zborník [-] , P. Keclík [-] (86. J. Linhart [-] ) , F. Blažek [-] (90. J. Řezáč [-] ) , L. Holub [-] , M. Valach [-] (46. R. Veleman [-] ) , J. Forman [-] (60. P. Listopad [-] ) , M. Pohnán [-] , P. Valach [-] , J. Keclík [-]

ŽK: 54. T. Vakoč , 65. D. Petřík - 40. L. Zborník , 60. M. Pohnán .
Hráči zápasu: P. Keclík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - KRČÍN Jan, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Pavel Hezoučký
Tip experta: výhra domácích

Milevsko je doma velmi silný tým. Prokazovalo se to na podzim a těžko se tam odtud odvážejí body. Nezaváhají a Semice porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích