J. Brom 46.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 14:30

17.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání ovládl domácí Týn


Branky


46. J. Brom
15

Na první utkání jarního kola po dlouhé zimní přípravě cestovaly Strakonice do Týna nad Vltavou, kde se zápas odehrál na přírodní trávě a ukázalo se, že hráčům Strakonic, kteří hráli a trénovali na umělé trávě, terén moc neseděl. Sice hosté odehráli velmi vyrovnané utkání, ale zakončení nebylo moc dobré

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 8 minutě po rohovém kopu domácích Maxa střílí vedle. V 10 minutě Prajzlerovo centr našel ve vápně Krejčího a jeho střelu z blízka gólman chytá. V 15 minutě po rohovém kopu Krejčího vznikla ve vápně pravá trma vrma, kde Strakonice zakončovaly 4x za sebou a vždy to domácí stačili před brankovou čarou odvrátit. Ve 32 minutě měli velkou šanci domácí, když ze strany šel sám Maxa na Kozlíka, ale ten jeho střelu vytěsnil na rohový kop. Ve 38 minutě pěkná střela domácího Broma lízala břevno. No a ve 45 minutě  po rohovém kopu Strakonice dostaly takzvaného šatňáka od domácího Broma 1 : 0.

Druhý poločas už si domácí hlídali jednogólový náskok, ale přesto si Strakonice dokázaly vytvořit dvě tutové šance. V 60 minutě Bílý, kdy byla cesta do odkryté branky otevřena střílí mimo. V 67 minutě dělovku Meidla z vápna bravurně Kozlík vytáhl na rohový kop. V 82 minutě kdy hosté soupeře zatlačili měl velkou šanci Krejčí, ale jeho střela z blízka trefila brankáře.

Dnes si zaslouží velkou pochvalu hostující brankář Kozlík, protože Strakonice držel stále ve hře o vyrovnání, které se bohužel nepovedlo.

 

Autor: J. Cibulka

 

Stats

Rohy :    7 : 8

 

Střely na branku :  4 : 4

 

Střely mimo branku:  3 : 3



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - L. Maxa [-] , V. Dobal [-] , J. Brom [-] , J. Hudeček [-] , M. Račák [-] , R. Štos [-] (89. J. Novák [-] ) , J. Liška [-] (79. D. Maruška [-] ) , M. Šálený [-] , J. Meidl [-] , L. Stoklasa [-] (85. J. Herza [-] )

FK Junior Strakonice
J. Kozlík [-] - O. Bublík [-] (54. M. Rozhoň [-] ) , J. Benedikt [-] , K. Krejčí [-] , R. Jandera [-] , T. Prajzler [-] , D. Míčka [-] (63. T. Děd [-] ) , T. Bílý [-] , R. Zahrádka [-] , J. Smola [-] , J. Máška [-]

ŽK: 56. J. Meidl - 74. J. Smola .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Němec Václav - ONDŘEJ Adam, SMOLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Pavel Hezoučký
Tip experta: výhra domácích

Týn měl velmi dobrý podzim a často jednoznačně vyhrával. I přesto, že přišel o Dumbrovského, tak nebudou chtít v prvním jarním kole doma zaváhat a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích