Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 14:30

17.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražice v 90. minutě spasil Mareš


Branky


15

Trhové Sviny ukázaly na podzim, že můžou hrát jako nováček více než vyrovnanou partii s ostřílenými krajskými týmy. Přípravné zápasy ale nic moc před jarní částí nenaznačily, protože se tým ani na jeden ze čtyř duelů nesešel v ideální sestavě.  To naopak Dražice musely počítat před prvním kolem právě díky přípravným utkáním ztráty, protože se v nich zranili tři hráči ze sestavy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané hra okořeněná brankou z rohového praporku

První vzájemný zápas ovládly Trhové Sviny doma 5-1 a za prvních dvacet minut viděli fanoušci čtyři branky. Ani tentokrát fanoušci dlouho na branky nečekali. Ve 14. minutě našel Jakub Stuchlík přihrávkou po zemi Mareše, ten se s míčem otočil kolem obránce a svojí nechytatelnou střelou poslal Dražice do vedení. Domácí se ale z vedení dlouho neradovali. O pět minut později totiž hosté poslali dlouhý aut do pokutového území, který sklepl kapitán Kolář na nikým nehlídaného Chromčáka a ten propálil brankáře domácích. Poté se střelci na chvíli zápasu odmlčeli, ale i přes to se hrál fotbal se šancemi na obou stranách. Těsně před poločas ve 44. minutě zahrávaly Dražice rohový kop, ke kterému se postavil Matyáš Stuchlík. Ten poslal nádherný míč na přední tyč, který si ke smůle hostů srazil hostující brankář Vrábek sám do sítě. Poločas tak se štěstím skončil těsným vedením Dražic.

Záchrana jménem Mareš

Druhý poločas přinesl se začátkem svého dějství kromě snahy hostů vyrovnat i sněhovou přeháňku. Šance Trhových Svinů se postupně kupily, ale i domácí dokázali kromě bránění vedení zlobit v útoku a to hlavně z brejkových situací. V 86. minutě tlak hostů vyvrcholil! Valut přihrál míč na vápno Dominiku Kodrasovi a ten přesnou ranou k tyči vyrovnal na 2-2. Domácí ale nesložili zbraně a po zmatcích v obraně hostů v 90. minutě nejprve Svojšeho vychytal z bezprostřední blízkosti Vrábek, ale na dorážku Michala Mareše už nedosáhl a domácí Dražice tak vyválčily tři body za výhru 3-2.



Sestavy


TJ Dražice
J. Počinek [-] - M. Mareš [-] , M. Horka [-] , R. Vačlena [-] (46. J. Kromka [-] ) , J. Stuchlík [-] (58. V. Studenovský [-] ) , J. Svojše [-] , M. Stuchlík [-] (73. T. Bareš [-] ) , M. Pražma [-] , P. Novotný [-] (89. V. Holub [-] ) , R. Fořt [-] , M. Veselý [-] (67. T. Běhoun [-] )

TJ Spartak Trhové Sviny
M. Vrábek [-] - O. Šafránek [-] (63. M. Popovič [-] ) , D. Kodras [-] , O. Kolář [-] , M. Valut [-] , M. Kodras [-] (73. M. Fatura [-] ) , D. Brůha [-] , J. Borek [-] (69. L. Rolínek [-] ) , O. Hruška [-] , M. Chromčák [-] , J. Novák [-]

ŽK: 55. R. Fořt , 73. M. Stuchlík , 79. T. Běhoun , 87. J. Kromka - 16. O. Hruška .
Hráči zápasu: M. Mareš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kaštánek Libor - DUNOVSKÝ Karel, PETRIČÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Pavel Hezoučký
Tip experta: remíza

Dražice doma hrají nepříjemný a houževnatý fotbal. Nemyslím si, že urvou 3 body, ale ani si nemyslím, že prohrajou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích