7:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2023 10:15

17.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tatran se všemi posilami obdržel od Táborska sedmičku


Branky


6. J. Ede , 7. E. Tolno , 13. E. Tolno , 25. J. Ede , 56. E. Tolno , 83. J. Činčura , 86. D. Neužil
15

Tatran se po podzimní části krčil na posledním místě s jedním bodem a i výkony v odehraných zápasech byly jedným velkým zklamáním. Klub v zimě převzal na lavičce nový trenér Pavel Bajčík a zároveň přišli i zkušení hráči.  První zápas čekal Tatran ale proti silnému B týmu Táborska, který naopak s výpomocí z A týmu skončil po podzimu třetí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrůzostrašný začátek

Lukáš Coufal, Ivo Horák, Filip Král, Stanislav Legdan a David Kováč. Všech pět zimních posil se už od první minuty nacházelo v základní sestavě Prachatic. Ani jedna z posil, včetně brankáře Coufala, ale nezabránila hrozivému začátku utkání. Už v 6. minutě se prosadil Oloko a hned o pár vteřin na to zamířil přesně také Emmanuel Tolno. Prachatičtí fotbalisté nevěděli, co mají dělat dřív a ve 13. minutě lovil Coufal už potřetí míč ze sítě díky druhé brance Tolna. Hororovou půl hodinu ještě dovršil dalším brankou ve 25. minutě Oloko. Prvních pětadvacet minut defakto rozhodlo o výsledku zápasu.

Hattrick Tolna

Druhý poločas pokračoval ve stejném režimu a Tatran dál bezvýchodně doplácel na své chyby. Pátou brankou Táborska si v 56. minutě dokonal Tolno hattrick. Poslední dva přesné zásahy přidali domácí nejprve v 83. minutě zásluhou střídajícího Činčury a o tři minuty později brankou Neužila. Táborsko tak vysoko deklasovalo Tatran 7-0 a udrželo ztrátu čtyř bodů na Hradec. Tatran se naopak, i díky včerejší výhře Oseku v Rudolfově, dál propadá se ztrátou už 10 bodů na předposlední Junior.

 



Sestavy


FC MAS Táborsko B
D. Kerl [-] - J. Alozie [-] (46. O. Praveček [-] ) , J. Ede [-] , D. Neužil [-] , E. Tolno [-] (57. J. Činčura [-] ) , O. Kupka [-] (70. M. Jíra [-] ) , M. Pánek [-] , M. Varačka [-] , L. Jansa [-] (46. D. Fišer [-] ) , K. Chotovinský [-] (46. M. Ott [-] ) , J. Mezera [-]

FK Tatran Prachatice
L. Coufal [-] - J. Rauscher [-] , A. Kasík [-] , J. Pravda [-] , T. Kovář [-] (73. P. Řezník [-] ) , J. Fürbach [-] (56. J. Makoš [-] ) , I. Horák [-] , J. Luňáček [-] (83. M. Gramblička [-] ) , D. Kováč [-] , F. Král [-] , S. Legdan [-]

ŽK: 88. J. Mezera .
Hráči zápasu: E. Tolno .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: BOČEK Petr - KOLLMANN Jaroslav, VOTAVA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Pavel Hezoučký
Tip experta: výhra domácích

Táborsko hraje dobrý fotbal a má silný kádr. Prachatice se trápí a nemyslím si, že mají šanci na to si odvést z Tábora nějaký bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích