Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 17:00

21.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Obořiště bez svého kanonýra dostalo bůra v Obecnici


Branky


1

Bez svého kanonýra Venci Vobra přijelo Obořiště změřit své síly do Obecnice s místním Slavojem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné domácí vedení

Hosté začali aktivním pressingem. Lukáš Novotný vystihl rozehrávku soupeře a mohl postupovat sám na brankáře, balón si ale moc předkopl a gólman Stejskal byl u něj první. Domácí Michal Pachole dostal v 9. minutě na hranici vápna až příliš času vymyslet kličku Šináglovi a prostřelit Švehlu - 1:0. Hosté se hnali za vyrovnáním a Novotný dobře vytušil, že tvrdou ránu Kučiny z přímého volného kopu gólman jen tak nezkrotí a vyražený balón uklidil do sítě - 1:1.

 

Uragán do poločasu, kterým smetli obořišťáci Kytín, Klučenice i Višňovou, se ale v Obecnici nekonal. Slavoj přidal na důrazu a sérii "jedovatých" rohových kopů likvidoval gólman Švehla. Rychlé útočníky zastavovali Vítek s Trnkou st. a když propadli, hasil nebezpečí ještě Kučina. O to více Obořišťské mrzelo, že nechali domácího Davida Poláka skórovat bez výraznějšího vzdoru - 2:1. Radek Řechka mohl vyrovnat, ale jeho úprk zastavil Stejskal obětavým pádem pod nohy. U míče byl první a o penaltě tedy nemohla být ani řeč.

Obořiště nenašlo odpověď

Ani ve druhé půli se nepovedlo nastartovat Obořiště k lepšímu výkonu. Obecnický tlak vyústil v 56. minutě v branku domácího Vojtěcha Kačera - 3:1. Tou dobou hra hostů začala uvadat jak květiny postříkané Garlonem. Slavoj dobře kombinoval a nevypustil žádný míč, ani ten, který vypadal, že už je v autu - nikoliv, nahrávka před bránu a Kačer slavil v 71. minutě podruhé - 4:1.

 

Obecnice držela balón a soupeři ho takřka nepůjčovala. Rychlí hráči v zelenobílém se tříštili jak vlny o útes a nelze snad napsat o žádné šanci ve druhém dějství. Snad jen Novotný, který místo soupeře ukličkoval sám sebe a střela Matěje Kobíka, kterou Stejskal lapil s prstem v nose. Suverénní představení Obecnických dokonal v poslední minutě Lukáš Ručka, jenž využil v poslední minutě přihrávky Kryštofa Urbana - 5:1. Necelá stovka diváků tak viděla zasloužené vítězství Obecnice.

 

Report a galerie od Lukáše Novotného, děkujeme!



Sestavy


Slavoj Obecnice
L. Stejskal [-] - J. Strniště [-] , S. Karas [-] , V. Kačer [-] , L. Ručka [-] , M. Uzel [-] , P. Valta [-] , J. Zapletal [-] , D. Polák [-] , T. Hrubec [-] , T. Hejnic [-]

FK Obořiště 1920
J. Švehla [-] - L. Korynta [-] , M. Vítek [-] , M. Šinágl [-] , J. Trnka [-] - J. Trnka [-] , J. Pavlík [-] , L. Novotný [-] , T. Kučina [-] , M. Kobík [-] - V. Vobr [-] -

ŽK: 24. S. Karas , 88. M. Uzel - 69. M. Machek .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: Kuchař Emil - SRCH Miroslav (N), NOVOTNÝ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích






Tabulka Z Skóre B
1 SK Třebsko B 10 42:16 28
2 Sparta Věšín 10 58:14 25
3 Litavan Bohutín B 10 33:21 21
4 SK Obory 10 27:18 18
5 Slavoj Obecnice 10 36:24 15
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Šturc 19
2 Jonáš Matějka 10
3 Tomáš Viktora 9
4 Matěj Korol 9
5 Nelus Ciuca 9
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 34 68,0% 1
2 Radek Hruška 26 52,0% 0
3 jakub krejcar 14 56,0% 0
4 Venca Likeš 4 40,0% 0
Zobrazit celou tabulku