R. Beňo 85.
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 10:15

17.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dělba bodů pod mostem


Branky


85. R. Beňo - 25. V. Šebek
5

Cembrit přivítal v prvním jarním kole celek Všeradic a nakonec dovolil favoritovi jen zisk jednoho bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned ve třetí minutě poprvé zahrozili hosté Danielem Černým, který si nabíhal na dlouhý balon, domácí brankář Ilko však utnul šanci včasným vyběhnutím. Následně vyslal dobrou střelu Hruška, ale domácí svatyni neohrozil. Po čtvrt hodině hry minul přízemní centr hostující brankář Váca, následný závar hostující obrana odvrátila na roh. Velkou šanci měli hosté po dvaceti minutách hry. Černý vyslal středem Václava Šebka, ten ale střelou po zemi minul pravou tyč Ilkovi brány. Za dalších pět minut se už hosté radovali. Dobré práce Hrušky využil Černý, který nabil Šebkovi a jeho další střela už zapadla k tyči z té správné strany pro hosty 0:1. Po půl hodině hry dlouhý aut od rohového praporku propadl až k Beňovi, ten ale trestuhodně z pěti metrů minul hostující branku. Hosté byli fotbalovější a víceméně kontrolovali hru až do poločasového hvizdu. 

Od začátku druhého poločasu se domácím dařilo srovnávat hru,ale do větších šancí se nedostávali. Tu největší v dosavadním průběhu hry jim paradoxně připravili hosté.Domácí kapitán Petráš vystihl malou domů, ale Váca napravil chybu svých beků. Na druhé straně si na centr Černého naběhl Šebek, ale jeho střela skončila jen na tyči. Poté nebezpečně střílel střídající Kácha, ale Ilko vytlačil jeho pokus na roh. Deset minut před koncem si špatnou rozehru "vypracovali" i domácí obránci,ale Černý nedokázal překonat Ilka. Ten si připsal pak několik dobrých zákroku po sérii střel Všeradic a držel tak šanci domácích alespoň na bod. A to se nakonec povedlo. Pět minut před koncem zahrával domácí Novotný trestný kop z hranice vápna, jeho pokus se sice zbrzdil o hradbu hostí, ale odraženého balónu se zmocnil Beňo a nedal Vácovi šanci 1:1. Ani jeden z týmu si poté už nevypracoval žádnou šanci, a tak se zrodil stejný výsledek jako na podzim.



Sestavy


Cembrit Beroun
J. Ilko [-] - T. Veselý [-] , V. Zedník [-] , R. Szalai [-] , J. Bureš [-] (59. D. Novotný [-] ) , J. Landa [-] , F. Šťastný [-] , L. Helebrant [-] , R. Beňo [-] , O. Petráš [-] , P. Zavadil [-] (69. M. Čížek [-] )

FK Všeradice 1932
J. Váca [-] - J. Černý [-] , D. Černý [-] , L. Lenkvík [-] , J. Suchý [-] , M. Silbernágl [-] , M. Sýkora [-] , M. Bábela [-] , V. Šebek [-] (75. M. Kácha [-] ) , O. Silbernágl [-] (46. J. Kácha [-] ) , L. Hruška [-]

ŽK: 61. O. Petráš , 66. L. Helebrant - 67. D. Černý , 87. L. Hruška .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nusl Miroslav - BERÁNEK Štěpán, ZIKMUND Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Lukáš Juppa

Expert: Vít Sklenář st.
Tip experta: remíza

Těžké rozhodování, ale přikláněl bych se ve výhru Všeradic. Mají lepší mančaft než domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů