Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kvajsar stihl za první poločas pět branek


Branky


0

Krnsko, které se po dvou venkovních zápasech konečně představilo doma, hostilo fotbalisty Skalska. Lépe na tom v tabulce byli hosté, kteří v sezoně ještě neprohráli a rozhodně na tom nechtěli nic měnit. Obzvlášť proti byl Michal Kvajsar, který vstřelil za první poločas neuvěřitelných pět branek a sám tak rozhodl zápas, který se druhou půli už jen dohrával.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hororový poločas pro Krnsko

Do utkání vstoupilo lépe domácí, hráli aktivněji než hosté a dosávali se do náznaků šancí, ale nebyli důrazní v koncovce a tak Skalsko jejich úvodní nápor přežilo. Poté už přišlo galapředstavení hostujícího střelce Michala Kvajsara, který v rozmezí od 11. do 36. minuty nasázel svému soupeři neuvěřitelných pět branek. Skóre otevřel po centru Martince do vápna, kde došlo k nedorozumění domácího brankáře s obranou. Kvajsar se prodral mezi ně, míč zpracoval a do prázdné branky pohodlně uklidil. Druhou branku přidal o sedm minut později, kdy Pýcha zahrával rohový kop a opět došlo k nedůrazu domácí obrany, Kvajsar vystřelil a jeho pokus vykopávali domácí z brankové čáry. Ovšem opět pouze ke hostujícímu útočníkovi, který svým důrazem zvýšil na 2:0 pro hosty. Další tři branky padly jako přes kopírák. Opaření domácí kupili jednu individuální chybu za druhou a nabízeli Kvajsarovi luxusní šance, kterými nepohrdl. V 36. minutě tak byl stav 0:5 a v podstatě bylo po zápase. S chutí hrající Skalsko mohlo přidat šestou branku. Kvajsar ovšem ve 40. minutě krásnou střelou pouze orazítkoval břevno domácí branky a šestigólovou hranici tak nepokořil.

Zápas se už pouze dohrával

Do druhé půle se už šlo spíše z povinnosti, protože všem bylo jasné, že pětibrankový rozdíl domácí doženou jedině v případě, že Kvajsar o půli vymění dres. Což se samozřejmě nestalo a Skalsko si hlídalo luxusní náskok. Krnsko v druhé půli alespoň začalo hrát důrazně a přitvrdilo. Nic vážnějšího se už ovšem neudálo. Domácí se snažili alespoň o čestný úspěch, zatímco hosté ze Skalska hrozili z brejků. V 90. minutě Krnsko trefilo tyč Pokorného branky po nepozornosti obrany. Z následného rohu ještě trefil břevno přímo zahrávající hráč. Pokorný ovšem udržel nulu a Skalsko si tak hlavně díky střeleck produktivitě Kvajsara odvezlo plný počet bodů.



Ohlasy k zápasu


FK Krnsko
Pavel Sobalík (trenér)- FK Krnsko: Soupeři jsme v podstatě darovali pět gólů, kteří nabídnutých šancí využili stoprocentně. V druhém poločase byl náš výkon výrazně lepší, ale Skalsko už si uhrálo co potřebovalo. Dostali jsme je pod tlak, ale skvěle jim zachytal jejich gólman. S bratrancem Kvajsara, který nám dal pět branek, sedím v práci u jednoho stolu, takže se na pondělí vůbec netěším.

SK Skalsko
Zdeněk Jakubec, Miroslav Pýcha (trenéři)- SK Skalsko: Do utkání vstoupilo lépe Krnsko, ale nedokázali vstřelit branku. No a potom už přišla dvacetiminutovka Michala Kvajsara, který vsítil pět branek. Po jeho trefách už se zápas dohrával spíše z povinnosti.



Sestavy


FK Krnsko
J. Novák [-] - M. Janata [-] , J. Horna [-] (46. K. Šulc [-] ) , J. Sobalík [-] , A. Krováček [-] (46. F. Plichta [-] ) - J. Parastiuk [-] , J. Firický [-] , M. Soumar [-] , P. Šotka [-] - V. Vízek [-] , M. Šulc [-] (80. M. Dufek [-] ) -

SK Skalsko
O. Pokorný [-] - M. Kvajsar [-] , M. Dlouhý [-] (80. L. Svoboda [-] ) , J. Vyšohlíd [-] , J. Martinec [-] , Z. Jakubec [-] , J. Bláha [-] , L. Vele [-] , L. Koutný [-] , R. Pýcha [-] , T. Kvajsar [-] (33. P. Zachrdla [-] )

Hráči zápasu: M. Kvajsar .
Místo: Zámostí. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mucek Martin - KHOL Martin, CHLASTÁKOVÁ Ivana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.